LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka benzinska, svaki Pevec a ostale dućane da i ne govorimo i to na nekima uz svaku blagajnu.

19 milijardi kuna jamstava :O …OMG… to je gotovo 80-godišnja lanjska dobit …a tu izgleda nisu još zadužnice i mjenice uračunate, a niti milijarda i nešto pozajmice … Ivice, sjedi 1

Vaš link …

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

Ma nema to nikakve veze. Do aktivacije nece nikada doci. Dugovi ce se rjesavati prodajom tvrtki. Nakon nagodbe

Nema veze ni brojka 18 miljardi ona tek tako tu stoji, izgleda da nista negativno nema veze bas ljepo

Ignore : renči

Pravnim putem ce to biti pobijeno a pojedinci kojo su se planirali tim okoristiti ce biti kazneno gonjeni

Bas zato sto je 18 milijardi nema veze. Itrkako ovo sve negativno ima veze. Da nije bilo toga svega ove sve firme bi bile daleko uspjesnije. Ipak, vi drukeri morate znati da ce ovo opstati i poslovati sve bolje i bolje.

Ovih 18 znaci da ukupnih 100 mld dugova nije nedohvatljivo
Seljacka procjena 10-12 mld €
I Tramp bi se pomucio oko ove cifre

Da li će netko snositi odgovornost za ovo ?

https://www.vecernji.hr/biznis/jamcili-agrokoru-u-iznosu-od-18-9-mlrd-kn-vrijednost-leda-je-0-kuna-1172436

Borsa, znas ti kako funkcioniraju jamstva?
Ako je LEDO jamac za 18 milijardi i JAMNICA za 18 milijardi, to je po tebi 36 milijardi duga?

vi sumom a strani kreditori ce drum kao i dobavljaci i Ramljak oko prememorija nece biti kako oni hoce nego kako vjerovnici sviraju a o tome da su jamstva nebitna to cemo svi mi ljepo plesati u Washingtonu a vi dionicari svih firmi iz koncerna ako je po medjunrodnom pravu mozete gace o stap

Ne nasjedati na novinarske patke, bit ce toga jos pogotovo jer su lokalni izbori

Cekajte malo vama je sluzbeno priopcenje uprave Leda novinarska patka a de mi molimte recite koji smo mi to spor dobili u Washingtonu a koliko smo izgubili od Ine pa do neznam kojih vec

New Report

Close