Sama brojka od bas potpuno okruglih 100 milijuna pokazuje kolika je zapravo izmisljena glupost ta “vijest”. Dok se s kreditorima ne dogovori nesto vezano za jamstva, sve ove vijesti su potpune bedastoce.
nije li nominala 380 kn? Činjenica je da je..dakle dvije do tri nominale
Čemu pisati ovakve budalaštine? 😀
Ako se ne varam receno je da, nakon sto ga skupstina potvrdi, revizoru treba 7 tjedana da napravi reviziju i izradi FI za 2016..tako kolega da cemo se za konkretne brojke jos nacekat…Ovo blokiranje trgovine od strane Hanfe je iz najmanje opravdanog razloga..Ocito su popustili pritisku i komentarima pa kad nisu na vrijeme onda su kao sad nesto pokusali improvizirat.
Ako je vec zatvoreno trgovanje zbog “neizvjesnoti” oko potvrdjivanja novog revizora..onda po istom kriteriju bi trebalo bit zatvoreno do objave revidiranih izvjestaja…Tko zna ..mozda i PPM pokaze da ima muda..
Pozdrav
Ako se ne varam receno je da, nakon sto ga skupstina potvrdi, revizoru treba 7 tjedana da napravi reviziju i izradi FI za 2016..tako kolega da cemo se za konkretne brojke jos nacekat…Ovo blokiranje trgovine od strane Hanfe je iz najmanje opravdanog razloga..Ocito su popustili pritisku i komentarima pa kad nisu na vrijeme onda su kao sad nesto pokusali improvizirat.
Ako je vec zatvoreno trgovanje zbog "neizvjesnoti" oko potvrdjivanja novog revizora..onda po istom kriteriju bi trebalo bit zatvoreno do objave revidiranih izvjestaja…Tko zna ..mozda i PPM pokaze da ima muda..
Pozdrav
Ja pretpostavljam ,da bi HANFA mogla produziti blokadu do objave revidiranih izvjesca.
To bi bilo razumno jer bi tada svi sudionici na burzi imali cjelovite i tocne podatke!
Već sam bio pitao na jednoj drugoj temi da li je moguće da todorić preko nekoga stječe udjele u firmama koje su sad po -70%?
Samo za njega su Ledo s burze izbacili :))
Kolege
Ima li netko vise saznanja o kakvoj suradnji pricaju?
https://m.vecernji.hr/biznis/trazi-se-rjesenje-za-agrokor-konzum-u-ruke-dobavljaca-1168646
Zadnji odlomak
kriza u Agrokoru natjerala je dobavljače i na razmišljanja o nekim novim oblicima suradnje. Konkretna je počela između Kraša i Leda.
Kolege
https://m.vecernji.hr/biznis/trazi-se-rjesenje-za-agrokor-konzum-u-ruke-dobavljaca-1168646
Zadnji odlomak
kriza u Agrokoru natjerala je dobavljače i na razmišljanja o nekim novim oblicima suradnje. Konkretna je počela između Kraša i Leda.
Meni je zanimljivo da tamo pise da je Podravka zainteresirana za Franckove cajeve, a Atlantic za kavu… pa kaj je Franck gotov?
Kolege
Zadnji odlomak
Meni je zanimljivo da tamo pise da je Podravka zainteresirana za Franckove cajeve, a Atlantic za kavu… pa kaj je Franck gotov?
[/quote]
Franck osim sto trazi pare za isporucene proizvode ima i direkt posudjene novce koliko se sjećam.
900,000,000 kn..
Ak se ne varam
Nebi me cudilo
Iako neki ovdje kolege misle da je Podravka slaba vec sam ranije reko da ce Podravka nesto ovdje stipnuti
A stipnuti ce i Atlantic i sigurno vlahovic samo kad se malo rascisti
Glavu rezem ako oni vec nemaju neke informacije o dugu i iako neko misli da ce potop moglo bi tu biti svasta