LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo sa placanjem za upravljanje nije nikakva novost, to se uvijek radi u Grupama firmi. Mislite da jedan Valamar ne placa austrijancima za upravljanje? Vecina firmi koja su u nekoj Grupi placa mami ili nekom predstavniku vlasnika. Samo je pitanje koliki je taj iznos i da li je opravdan.
A s druge strane, ako je taj iznos bio uredno prikazan kao trosak u knjigama, a morao je biti, ja ne vidim problem.

bisakovi: pa nije loše ako otpišu 500 mileura..lakše se diše..ja imam kredit i da mi sutra banka otpiše pola jredita bili bi mi drago i osjetilo bi se…jedno pitanje bisakovi…da imaš kredit i da ti banka pola otpiše bili te to veselilo…????

@Prdekalo
To je kao da casom vode gasite pozar!
Ako dugujete banci banci 1 MIL Eura i rata vam je 10.000 EURA-a mjesecno,a vi vise nemate imovine i nemate ni 100EUR-a mjesecno za ratu,sto vam onda znaci smanjenje duga na pola?

e moj bisakovi….nemem komentara……..

patnik

http://www.seebiz.eu/gref-sberbank-spreman-otpisati-50-agrokorova-duga/ar-154557/

ma ako nekim slučajem banke i pristanu na otpis pola duga to bi zapravo bila loša vijest jer bi značilo da se usprkos jamstvima nemaju iz čega naplatiti. ja se zato nadam da će sav dug konvertirati u dionice koje će potom u paketu prodati nekom iz branše…sve ostalo je puno lošije za male dioničare

Ignore: KressoM, delux

Ako banke otpisuju pola, dobavljači će morati otpisati više.

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/sberbank-otpisao-znacajan-dio-potrazivanja-od-agrokora-cijena-obveznica-koncerna-znacajno-raste-ulagaci-navodno-spremni-dati-kredit-od-400-mil-eura/5935486/

obaveznice znacajno rastu mogao bi Ledo sutra bit zelen

još me zanima top 10 …danas je bilo dogovorenih transacija po 3600 kn 300komada je prošlu u sekundi

Zelenjava neće biti dok god netko veliki ne odluči tako, ali nije sad toliko opasno…..do 21.05.2017 neće biti puno talasanja to možemo biti sigurni.

Zato keep calm and just go for it.

SDP bi topio, HDZ ne da. A most bi na finjaka. Kao i obično.

Da je netko prije 2 mjeseca rekao bit će LEDO ispod 500 eura, javno bi ga razapela investicijska zajednica….ali u Hrvatskoj su čuda moguća.

Ja samo ne mogu vjerovati da našem ministru financija ova situacija nije malo previše. Mislim da golub nije izvršio misiju, pa je red da odleti dok ne počne ozbiljan lov.

"alea iacta est"

Ma,uzas,ako su spremni napraviti rezervaciju za 50% duga(SBERBANK),jer to znaci da su svjesni da su Agrokor i drustva koja su dala jamstva prezaduzeni i nelikvidni,ali ni 50% vjerovatno nece biti dovoljno!
Tesko ce se firme unutar AGROKOR-a iz ovog "izvuci"!

Jednostavna pitanja kolega: da li je Ledo (i Agrokorj bio zadužen skoro jednako i kad je bio 11.000kn ? Kad oduzmemo nedavno zaduženje, odgovor je DA.
Da li se znalo za jamstva Leda i kad je bio na 11.000kn? Odgovor je DA.
Sada kada razmišlja Sberbanka o otpisu do 50% potraživanja, vi kažete da to nije nikakva pozitivna vijest i da Ledo ne vrijedi ništa sa eventualno puno manjim zaduženjima nego kad je bio na 11.000kn ?
Logično.

1.
AGROKOR D.D. (05937759187)
151.042 48,11 Osnovni račun
2.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OMF KATEGORIJE B (59318506371)
38.682 12,32 Skrb. račun
3.
ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OMF KATEGORIJE B (53009692506)
18.876 6,01 Skrb. račun
4.
ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/PBZ CO OMF – KATEGORIJA B (99318944138)
12.690 4,04 Skrb. račun
5.
ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)
10.805 3,44 Skrb. račun +50
6.
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. (02535697732)
9.718 3,10 Skrb. račun
7.
6.988 2,23 Skrb. račun
8.
4.850 1,54 Skrb. račun
9.
4.824 1,54 Skrb. račun
10.
CROATIA BANKA D.D. (32247795989)
3.069 0,98 Skrb. račun IN

PODRAVSKA BANKA D.D. AUT

Ma,uzas,ako su spremni napraviti rezervaciju za 50% duga(SBERBANK),jer to znaci da su svjesni da su Agrokor i drustva koja su dala jamstva prezaduzeni i nelikvidni,ali ni 50% vjerovatno nece biti dovoljno!
Tesko ce se firme unutar AGROKOR-a iz ovog "izvuci"!

Ima li kraja tvojoj zavisti
pa sto zelis da sve propadne da mozes rec jesam rekao
pa stari mogao si zaradit para i para na ovim usponima i padovima umjesto da ovdje drzis lekcije
aj na pice s oreskovicem pa jedan drugom placite kako Agrokorove uzdanice ne vrijede…svi su ludi sto kupuju
Svasta

[/quote]
Tko je zaradio pare na tim usponima i padovima?
Vi,mali dionicari ,sigurno niste!Koliko pratim vase pisanje u zadnje vrijeme 99% vas je "sprzilo velike novce!
Nista ja ne navijam,ni za pad ni za rast!Cak niti ne licitiram sa cijenom dionica!
Nema nikakve zavisti,jer kako zaviditi nekom "nesretniku" koji gubi novce i ne shvaca sto se desava!
Ja sam radio daily trade na neuporedivo vecim burzama nego ZSE i nisam se usrecio,iako nisam ni puno gubio s obzirom da sam odmah izlazio iz pozicija ako dionica padne 1-2%!
To je "tezak i jalov posao" ako zelite konzistentnu zaradu,iako imam infrastrukturu koju u Hrvatskoj samo mozete sanjati i najmodernije softwere!!
U Hrvatskoj,takvo trgovanje je jednostavno prerizicno zbog malog volumena,kapitalnog oporezivanja i naknada za trgovanje(nekoliko puta vece nego "vani")!
Ne trgujem na ZSE vec vise od 6 godina i zivim "vani",ali ovo sa AGROKOROM me" ponukalo" da se malo (ukljucim" ako ima "smisla",ali za sada nema!Imam i Intercapital trader platformu pa mogu "pratiti iznutra" sto se desava na trzistu!
Raditi znacajne zarade na "stecajusama" jednostavno ne mozete ako su prometi relativno mali i bez ALGO tradinga i vecih iznosa novca koji mozete izgubiti(cesto tudeg novca)!
[/quote]
pusti vecinu
mene nije bilo neko vrijeme
za nekoga ko ne navija za pad dosta cesto izvlacite negativu
ok
pozitive nema?!
da se razumijemo…nista vise nije kao prije pa ni LEDO
al da se nemoze zaraditi nije istina
da se moze popusiti , moze
no recite kako se moze ispusiti tek vani….pfff..iz iskustva znam… ;O
uglavnom sutra nas sigurno ocekuje lud dan..
PETAK je ne….

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close