Baz obzira kome je i koliko Ledo dužan, taj će sve napraviti da nastavi proizvodnju kako bi njemu vratio većinu dugova.
PBZ se već neslužbeno izjasnio da može prihvatiti otpis 50% potraživanja prema Agrokoru, Zaba za sada šuti.
Bit će svega pomalo.
I repograma duga, i otpisa potraživanja kao i pada zarade te promjena vlas. Strukture
Bit će samo stečaj, i to klasični….i ništa po malo. A stečaj znači otpis preko 50%…..
a onda recesija, itd, itd…..
Sada je obveznica koja dospijeva 2019. na 49.25% što znači da ivestitori koji je kupuju misle da će otpis biti manji, a oni koji je prodaju da će biti veći. OK, držimo se sredine. Za sada je najveća vjerojatnost otpisa 50% potraživanja. Kod Leda bi to značilo trenutnu cijenu oko 5500-6000 kn. Sada smo na 3600 što je po meni pokazatelj da je dionica preprodana, da se manipulira cijenom, jer smo malo tržište, da je samo pitanje vremena kada će tržište postaviti cijenu tamo gdje pripada.
Nije ti otpis potraživanja i cijena dionice isto….al dobro shvatiti ćeš i naučiti kada osjetiš na vlastitoj koži.
Ići će ti pretvaranje dugovanja(otpisanih na 50% ili više %) u kapital, što znači da će biti izdano XYZ broj dionica po YXZ cijeni….pa ćeš vidjeti kako smo miljama daleko od ovih cijena koje se vrte od 2700-4500 kn.
Oreskovic,
Recimo da ovo sto si napisao stoji.
Mislis da se nakon toga nece naci bar 2 velika igraca koji ce htjeti preuzeti vecinski dio?
A kad pocnu licitirati, gdje ce se zaustaviti?
do neki dan, nitko ništa nije znao o Gazdinom poslovanju, a danas svi sve znaju, jasno je odavno da u Rvackoj svi možemo biti izbornici reprezentacije
Ljudi, određeni ljudi(vrh Vlade) rade raspodjelu stečajnih upravitelja….što Vama nije svima zajedno jasno!?!?
Ramljak je dao FB da je ovo rupa bez dna….
@ioreskovic
za koga vlada traži stečajne upravitelje? mislim da pretjeruješ
Gospon orešković
Ne biti jalan što ste propustili zaraditi na odbijancu i nas uvjeravati da Ledo nevalja
Mi to znamo. Al može se zaraditi i na stecajusama
Sutra kad potpisu ima da odleti
@ioreskovic
za koga vlada traži stečajne upravitelje? mislim da pretjeruješ
za moj babu, za koga…..
@Chiko, tebi sam već 10 puta odgovorio….samo ti kockaj i dalje