LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj 50H na prodaji na 3550 kn izgleda da stvarno prodaje 500 komada…

Ignore: KressoM, delux

ma to se popapa u sekundi!

vjerovnicima paše da je cijena što niža jer će za svoja potraživanja dobiti što veći broj dionica a i u samom startu otkupa od drugih dioničara bolje da je cijena niža.problem će nastati kada se pojavi dva ili više kupaca koji hoće ovladati ovom firmom pa će jedan prodavat da sruši cijenu a ostali će uredno sakupljati.izvjesno je da firma ne će propasti samo je pitanje tko će biti novi gazda.

vjerovnicima paše da je cijena što niža jer će za svoja potraživanja dobiti što veći broj dionica a i u samom startu otkupa od drugih dioničara bolje da je cijena niža.problem će nastati kada se pojavi dva ili više kupaca koji hoće ovladati ovom firmom pa će jedan prodavat da sruši cijenu a ostali će uredno sakupljati.izvjesno je da firma ne će propasti samo je pitanje tko će biti novi gazda.

Otkud vam to , da “je izvjesno da firma nece propasti”???
Ovakva firma sa ovakvim vlasnikom i prezaduzenoscu?
Ova firma ,kao i Zvijezda,primjerice ,ovise o Konzumu.Bez Konzuma,one imaju puno manje trziste,a
pitanje je koliko su cjenovno konkurentne!
I cijena pada jer je firma prezaduzena i insolventna.Po meni je ova razina cijene jako “spekulativno napuhana”!”Teorije zavjere” protiv malih dionicara nisu razumne!
Firma je uspjela privremeno izbjeci stecaj ovim Zakonom!!!
Nakon novih izvjesca,mislim da ce nastati otreznjenje!
Neizvjesno je da li ce se i uspjeti “spasiti”!

bisakovi,
čemu toliko uskličnika i upitnika?
pokušavaš sam sebe uvjeriti?
budi realan….

Pa pa 3550 ko je javio je jamio

bisakovi: neznam za prošlu godinu kolika je bila zarada LEDA po dionici?Neznam jel bija gubitak il dobitak?

@Prdekalo
Nema Vam LEDO “vise nista” osim jamstava i dugova!!!
Nisu imali niti da odblokiraju racun,a morali su dobiti kredit da bi nastavili proizvodnju!
Bojim se na nikakve zarade nema,a ako je i bilo,”para vise nema”!

http://www.seebiz.eu/cadez-ima-kupaca-za-frikom-dijamant-i-mercator/ar-154533/

bisakovi,
čemu toliko uskličnika i upitnika?
pokušavaš sam sebe uvjeriti?
budi realan….

Pogledajte stanje na burzi!
Ono je realno ,zar ne?
Stvari su vrlo jasne i ne treba nikoga uvjeravati!
Svatko odlucuje za sebe!

stanje na burzi govori da ce neka firma u stecaj?
nebi se slozio….

cijena se vrti oko jedne trećine cijene prije ove krize .kada pogledamo i druge dionice iz todexa se vrte oko trećine cijene.mislim ako se dobavljači i ostali vjerovnici i odreknu trećine svojih potraživanja i za to dobiju dionce koje su pale dvije trećine cijene još bi mogli solidno zaraditi.

New Report

Close