LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novo zaduženje… Za ovih novih 80 mil. € Agrokoru je i Ledo sudužnik. A navodno još treba nekoliko stotina milijuna €:
“u propalom “standstill agreementu”, koji je sastavilo šest banaka kreditora “Agrokora”, stajalo je kako je tvrtki potrebna dodatna injekcija od 300 milijuna eura, ali neslužbene informacije iz investitorskih krugova tvrde da neće biti čudno ako to skoči na 500 milijuna eura, pa i više.”

Ako to bude odobreno, Ledo će i za to biti sudužnik, a kako će onda izgledati bilanca? Ovdje se ubrzano radi na tome da se izjednači ”kvaliteta” svih Agrokorovih poduzeća.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=LEDO-R-A

Evo nadopune i dokaza na moj zadnji post.

Mislim da ćemo narednih dana gledati neke zelene blokade na LEDU i….

Vjerojatno će Gažićka prekinuti trgovanje i staviti u segment promatranja dok ne dođu pisane materijalne činjenice takvog rasta….
[/quote]
I ja mislim ,ali blokade na dolje!
Po meni,LEDO je sada samo "prazna ljustura" i nista vise!
Sama firma cak nije mogla skinuti blokadu racuna bez pomoci drzave(a navodno ima puste milione zadrzane dobiti),a dio zadnjeg kreditnog aranzmana otisao je u LEDO za nastavak proizvodnje!!!
Treba pricekati slijedeca izvjesca da se vidi "gdje su te silne pare"!!!
[/quote]
Sve jasno.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=76605

Ignore: KressoM, delux

@flyer, a sad tome svemu jos dodaj i repo ugovore kojima su osiguranje dionice kceri Agrokora.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

E, sad kad sam prodao Ledo i iskokošario 10% na njemu od četvrtka do danas, mogu reći i svoju viziju raspleta:

Dakle, Ledo je jamac za silne milijarde eura.

I sad se dogodi sljedeće: Zbog nenaplativih potraživanja od firmi iz sustava Agrokora, Ledo završi u stečaju. U tom stečaju Ledo nastavi proizvodnju, no više nije dioničko društvo jer više nema temeljnog kapitala.

Otvara se Ledo d.o.o, s tim da udjele u toj novoj firmi imaju dobavljači i ostali vjerovnici. Stečajni upravitelj pobije silne milijarde jamstva, a dobavljači i ostali udjeličari namire se prodajom Leda.

Jedini bed je u tome što svi postojeći dionićari gube.

Zašto onda raste kad ide u stečaj?
Opet netko ne voli svoj novac?

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

http://www.seebiz.eu/skrbnicki-racuni-postaju-sve-vazniji-vlasnici-leda/ar-154330/

Tako je Lebowski!!! Ja baš gledam Ledo i ostatak Agrokorvih dionica… Ne mogu servisirat obveze, još dobe kredita da rješavaju ostale kredite, apropo tome, zaduženost je još veća, a ljudi kupuju dionice i dižu im vrijednost. Zapravo sam ja tu bedak kaj nisam kupio na 27xx i čekao današnji dan da iskokošarim… Ja luđak kupovao HPB, OPTE, ADRS-P-a i slično… Eto mi sad hahahaha

Nema sreće u tradeanju
Pitajte se samo pitanje da li bi sad kupili i otišli tri mjeseca od kompa ali ono 100% da ste sigurni za miran san ?

uf koliko jakih H naloga na prodaji:

7H (70 komada) na 3390 kn
5H (50 komada) na 3398,99 kn
42H (420 komada) na 3400 kn
50H (500 komada) na 3550 kn

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

E, sad kad sam prodao Ledo i iskokošario 10% na njemu od četvrtka do danas, mogu reći i svoju viziju raspleta:

Dakle, Ledo je jamac za silne milijarde eura.

I sad se dogodi sljedeće: Zbog nenaplativih potraživanja od firmi iz sustava Agrokora, Ledo završi u stečaju. U tom stečaju Ledo nastavi proizvodnju, no više nije dioničko društvo jer više nema temeljnog kapitala.

Otvara se Ledo d.o.o, s tim da udjele u toj novoj firmi imaju dobavljači i ostali vjerovnici. Stečajni upravitelj pobije silne milijarde jamstva, a dobavljači i ostali udjeličari namire se prodajom Leda.

Jedini bed je u tome što svi postojeći dionićari gube.

Sve ok i bravo. Ja još drzim
A i ovi vani misle da je ovdje ok
http://www.boerse-berlin.com/index.php/searchresults

Nekome se zuri pokupovati vece kolicine!

Рінат Ахметов "тільки небо - це межа!"

New Report

Close