LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mr.Pong, 11.04.2017. u 15:04

najsramotnije je da su fondovi u LEDO u dokapu uložili oko 550 milijuna kuna i to po 8000 kn po dionici, a sad su pustili da cijena ode ispod 4000 kn, dakle ispod pola iznosa koji su oni plaćali kroz dokap!!! drugim riječima spržili su skoro 300 milijuna kuna koje su uložili u LEDO kroz dokap!!!!!!!!!

umjesto da angažiraju pravne stručnjake i krenu u bitku za Ledu oni bježe glavom bez obzira.

[/quote]

Toliko o sposobnosti naših fond managera. Mene samo jako interesira kako će u ovoj cijeloj priči proći REVIZORSKE tvrtke, jer čini mi se da je logičan potez naplata od njih…

nominala je 380,00 kn

..i OPTIMA je bil 1.3 kn u predstečaju a evo sad je 150% skoćila na 3,5..tako će i LEDO..samo strpljenja

Naravno da nije legalno. U Srbiji tko se protivi davanju jamstva jednom dioničau dobiva nadoknadu.

To naši fond manageri znaju pa su tako i dobili obeštećenje

http://www.pbzinvest.hr/UserDocsImages/javneObjave/2012/2012-11-19%20(2).pdf

Zašto u isto vrijeme mirovinski fondovi ulaze u Ledo znajući da postoje jamstva pitajte njih. A njihove banke vlasnike pitajte zašto bolje kadrove imaju u investima , a ne u mirovincima

zorangutan pa ovo je trenutna cijena koja ce mozda jos ici dolje, ali zar stvarno mislite da ledo vise nikad nece biti na 8? sprzili su lovu tek kad izadu, dok su unutra samo imaju virtualni gubitak ili dobit.

kazete – nije izgubljeno dok nije prodano?

to nisam cuo od 2008 godine.

izgubljeno je itekako
[/quote]
To se zove “nojeva taktika”, zabijanja glave u pjesak,da nista ne vide i “sve OK”!!!
Sto prije shvate realnost,bolje za njih!

… zar stvarno mislite da ledo vise nikad nece biti na 8?

Apsolutno moguce. Ovisi kako ce se stvari razvijati. Ako u procesu dodje do velikog povecanja broja dionica (pretvaranje potrazivanja u udjele), nikada vise LEDO na 8k…

Ovdje je činjenica da firma radi i dobra je. No što se sve krije u svim mogućim povezanostima s ostatkom agrokorovog portfelja nitko nezna. Ovdje je situacija nestabilna, a i biti će po mojoj procjeni još dosta vremena. Zato polako sa kupnjom ovdje. I ja sam mislio da neće niže od prvo 7000…pa onda 5000…sada je 3000…sam Had je granica ovdje. Žalosno.

Festina lente

Naravno da nije legalno. U Srbiji tko se protivi davanju jamstva jednom dioničau dobiva nadoknadu.

To naši fond manageri znaju pa su tako i dobili obeštećenje

http://www.pbzinvest.hr/UserDocsImages/javneObjave/2012/2012-11-19%20(2).pdf

Zašto u isto vrijeme mirovinski fondovi ulaze u Ledo znajući da postoje jamstva pitajte njih. A njihove banke vlasnike pitajte zašto bolje kadrove imaju u investima , a ne u mirovincima

Bravo! Sve stoji. Ja sam im pisao, pišite i vi. Neka se izjasne!

Anonimno, 11.04.2017. u 15:31

najsramotnije je da su fondovi u LEDO u dokapu uložili oko 550 milijuna kuna i to po 8000 kn po dionici, a sad su pustili da cijena ode ispod 4000 kn, dakle ispod pola iznosa koji su oni plaćali kroz dokap!!! drugim riječima spržili su skoro 300 milijuna kuna koje su uložili u LEDO kroz dokap!!!!!!!!!

umjesto da angažiraju pravne stručnjake i krenu u bitku za Ledu oni bježe glavom bez obzira.

[/quote]

Po meni je jedino rješenje da mirovinci uđu u Ledo i otkupe ga od Agrokora.

Ako su ga plaćali po 8.000 kn, mislim da bi im po 3.000 kn trebao biti dobar.

Ono što smo do sada vidjeli da Vlada zapravo nema nikakav plan.

Ja sam mislio da će se dogovoriti s mirovinskim fondovima da kupe LEDO, Jamnicu i Zvijezdu.

Time bi se isplatili dobavljači, a mirovinski fondovi bi postali većinski.

Što se tiče Belja i Vupika kako su ga dali za 1 kn, sada ga Vlada treba otkupiti za 1 kunu.

Neka ga umjesto poticaja što su davali Agrokoru saniraju Belje i Vupik

Sve ostalo Vam je mlaćenje prazne slame.

Nemojte zaboraviti da Vlada mora otkupiti INU od Mađara i Hrvati to očekuju od njih.

Lp

Pojava čudnovatih kunaša na bidu:
1,02 kom 85
1,01 kom 100

samo danas -22% pad LEDA! gdje je odgovornost fond managera?
sto mislis cije su banke vlasnici mif?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Evo još jednog čudnovatog kunaša koji ponudu diže za cijelih 100%:
2,00 kom 500

New Report

Close