LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kao da je situacija još gora pa cijena dionice pada, molim da mi neko pojsani

vjerojatno je u planu opet nekakvo prebacivanje većih količina ispod 4000 kn pa se cijenu stišće prema dolje

Ignore: KressoM, delux

Kako god okreneš imamo super fundamente:

P/S 0,57
P/E 4,61
P/B 0,71

i super “hipoteke”.

znači sve super.

Zamolio bi neke kolege da se probude. Pustite fundamente, brzo se to promjeni u ovakoj situaciji tj. vrlo je izgledno da cemo drugaciju sliku gledati sljedece godine.

Ja mislim da se tu previše implicira da netko dionice “namjerno ruši”, “prebacuje” , mulja itd.

Međutim moguće u biti da nkei bježe glavom bez obzira…

Ipak, ja sam iteako zainteresiran dugoročno za ovu dionicu i pokušavam naći right time to buy… Kao i svi… 😀

Meni izgleda kao da se ni bankama ili ko god već izlazi ne izlazi ispod 4000

Kako god okreneš imamo super fundamente:

P/S 0,57
P/E 4,61
P/B 0,71

A,jamstva?
To,kao da i ne postoji!
[/quote]

Kolega, ovo su pokazatelji temeljem FI. Jamstva su bila i na cijeni od 11.000 kn.
[/quote]
Da,samo tada su se obaveze izmirivale,pa jamstva nije bilo potrebe aktivirati(iako je to i tada ,po meni,
bilo alarmantno)!
Sada je duznik insolventan i stecaj je privremeno izbjegnut ovim Zakonom!
Sada je Agrokor u defaultu(ne moze izmirivati obaveze) pa jamstva postaju aktualna,jer Agrokor vise nema kreditni rejting i insolventan je!

Zanimljiva izjava Plenkovića, večeras, da se “NADA kako Ledo i ostali neće plaćati mjeneice Agrokora nego Agrokor sam”, samo nezna kako .

Moje viđenje je da će se dio duga prebaciti u kapital agrokora, tj. banke će postati vlasnici agrokora. Ostali dio duga banaka se mora reprogramirati, kamata jedan posto. Dalje da perjanice agrokora otpišu svoju financijsku imovinu u agrokoru, ledo će uvijek imati fundamente. Tako da će cijena morati ići gore. Banke, pa njima je valja bolje reprogramirati dug s minimalnom kamatom. Na ovaj način svi će dobiti.

Šta se ovdje sve da pročitati, to nisu istine, više ne znaš tko govori neistine jer ne zna bolje, a tko govori jer želi kupiti jeftinije…

Jedino je skaro priznao da sere po Ledu jer ceka nizu cijenu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ukoliko sve završi na ovih 150m eura piši propalo.
Skeptična su i svjetska tržišta o budućnosti koncerna.
Kakva je sudbina Leda i ostalih kompanija u koncernu- odgovor je sve ali ne i jednostavan.

Agrokor nije pao samo iz razloga propusta u upravljanju nego prvenstveno u feudalnoj svijesti ključnog managemanta.

Mene zanima kolika je kamata na tih “pisljivih” 150MEUR?
tj. da li se agrokor guli i dalje ili to ide na nekih normalnih 4-6% kamate…

Mene zanima kolika je kamata na tih "pisljivih" 150MEUR?
tj. da li se agrokor guli i dalje ili to ide na nekih normalnih 4-6% kamate…
[/quote]zamjena za udjele u kompanijama ,,ali to cemo saznati kad dodje vrijeme

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close