LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesam li jedini kojemu se čini da je 4.000 Kn dno? Obujam trgovanja se lagano smanjuje u odnosu na prethodne dane (prekrcao se tko je trebao), pojačava se pritisak na bid-u, Alvarez lagano preuzima kormilo, Lex je izglasan, dogovor s dobavljačima je na vidiku… Vežite se, poljećemo!

I dalje neki od fondova ( Erste ?)..nastavlja sa prodajom..ili pak ima naredbu da rusi ili neda da cijena podje prema gore.
Znajuci da se aktivacijom zakona dug moze naplatit udjelom u vlasnistvu bit ce zanimljivo vidjet ako jednog dana dodje do preslagivanja u Ledu hoce li taj isti erste trazit svoj dio ..i tada naravno da mu pase da je cijena sto niza da bi za dug dobio sto vise dionica.
S obzirom da se svi razgovori i vode u centrali erste i oni su se nekako nametnuli kao koordinatori..nebi se cudio da fondovi imaju i takve instrukcije od vlasnika banke.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Da, očito štopanje cijene na 4000

Ovaj na 4000 je čudo… znači on očekuje, pardon ONI očekuju daljnji pad. Ili ipak prodaju familiji.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Lex Agrokor je donesen.
Cl. 42 kaze jasno sve…

Lex Agrokor je donesen.
Cl. 42 kaze jasno sve…

A šta kaže ?

Dao sam smjernice.
Mozes dalje sam

Jesam li jedini kojemu se čini da je 4.000 Kn dno?
nasli smo ,da ,,ovo panicno danas su bila rezanja kupaca pocetkom tjedna

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Jesam li jedini kojemu se čini da je 4.000 Kn dno?
nasli smo ,da ,,ovo panicno danas su bila rezanja kupaca pocetkom tjedna
[/quote]

Korisnice zmajki a sto se to promjenilo od ponedjeljka osim sto ste vi danas kupili pa bi zaradili na nekakvom odbijancu?

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

Jesam li ja nešto propustio s obzirom na optimizam? Jamstva nestala? Bilance ipak nisu lažirane?

Lex Agrokor

https://vlada.gov.hr/UserDocsImages//Sjednice/2017/03%20o%C5%BEujak/28%20sjednica%20Vlade%20Republike%20Hrvatske//28%20-%201.pdf

Ne znam što bi članak 42. trebao značiti…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ovo se ne odnosi samo na Ledo već na cijeli Agrokor, no, stvari stoje ovako:

Čl. 42 ZAKONA O POSTUPKU IZVANREDNE UPRAVE U TRGOVAČKIM DRUŠTVIMA OD SISTEMSKOG ZNAČAJA ZA REPUBLIKU HRVATSKU kaže da:

(1) Financijska Agencija će na postupanje s osnovama za plaćanje podnesenim protiv dužnika
te ovisnih i povezanih društava na odgovarajući način primijeniti odredbe članaka 69. do 71.
Stečajnog zakona.

Čl. 69 Stečajnog zakona kaže:

(1) Od dana primitka rješenja o otvaranju predstečajnoga postupka Financijska agencija prestaje izvršavati sve osnove za plaćanje evidentirane u Očevidniku redoslijeda osnova za plaćanje na teret dužnika, osim obračuna neisplaćene plaće, naknade plaće i otpremnine i osnova za plaćanje koje se odnose na mjere osiguranja u kaznenom postupku.

To vam ukratko znači deblokada svih računa uz primjenu Zakona kojeg treba svatkood nas pročitati.

New Report

Close