Ja ovom plenkoviću ne bi dao ni ovce da mi čuva. Čini mi se da je ovosamo predstava, sve se svodi na dogovor dobavljača i vjerovnika jer od države i plenkovića ništa
ne razumijete ovaj zakon ide samo ako se dobavljači i vjerovnici dogovore, a pitanjejekoliko će im vremen trebati
Moram priznati da me ovo sa Ledom počelo dosta opterećivati zadnjih dana. Malo sam se opekao ali i dalje tražim priliku za ulaz. Znam da je firma dobra i ima dobre proizvode i tradiciju i slično ali je “zagađena” većinskim vlasnikom i njegovom distribucijskom mrežom te mrežom dugova.
Sve sam više uvjeren da je tu voda jednostavno premutna da se nešto da upecati.
Moguć je kakav uzlet na dobre vijesti ali vrlo brzo će se pojaviti nešto što će priču gurnuti dalje u ponor. Npr. neprevilnost na bilanci Agrokora(moguće) te muljanje sa poticajima i mjenicama (lako moguće) itd itd…
Upravo zato Ledo mislim najviše pada jer Agro nije većinski te tu ostaje mjesta za debt to equity swap a, čega se svi jako bojimo jer te faktički razrijede. Općenito taktiva lova padajužeg nožda i dugoročno i kratkoročno u prosjeku nosi loš prinos, lošiji nego market itekako.
Ništa, odo si ispisati kakvu excel tabelu da se smirim, možda polizat koji King…
Pitam se što cijelo vrijeme radi sigurnosne službe ove zemlje ? Agrokor je cijelu zemlju doveo u pat poziciju svojim muljanjima prenosa koleterala na Ledo, dobavljače, proizvođače ……
Vlasnik Agrokora nema uopće moralnu notu potrebe javnog pojašnjenja stanja, a što govori samo o muljaži velikih razmjera.
Da li će Ledo na bubanj je ozbiljno pitanje, a nitko ne želi, a zakonski mora, javno se izjasniti koliki teret kao koletaral Ledo ima na leđima za Agrokor. Ledo je očito fiktivno dužan kao Grčka i to je kazneno pravno pitanje , a koje će izgleda Vlada preko Lex Agrokora pokušati zataškati na štetu Leda.
T+2
[/quote]
ma jasno je za T+2, ali kod njih su zadnji podaci vidljivi za 31.03. dok u SKDD imaš vidljive podatke sa 04.04., dakle ovi debelo kasne s podacima
[/quote]
Pa to je jedno te isto, 31.03.2017. kad se uzme T+2 je 04.04.2017…. Uostalom, usporedite podatke, identični su…
SKDD ima eRacun koji je besplatan. A unutar njega možete gledati top 10 na bilo koji dan iz proslosti.
izgleda da se cijena polako vraća gore, val panike je odrađen 🙂
ovo ce se pisati svaki dan jos x dana. hvala onome tko mi je mako post.
jeste za sladoled?
jedino mi je zao sto su majstori poceli jako dobro na arapskom poluotoku. sladoled ledov u pustinji EJ !
RF sam sebi otpušta u B kategoriju, to su oni mlađi, koji još neće u mirovinu, a kada i budu htjeli tko zna da li će je dobiti, a manje će se i primjetiti u fondu ako se Ledo istopi na 0
Maloprije prosao nalog od preko 8 milijuna kuna.
Ja se sjecam davnih dana kad cijela burza ne bi toliko odradila.
Neko prodaje ali netko i kupuje.
Ako netko ovdje sazna nek napise, volio bi znati ko je kome prelio.
Blok po 1900..700..pojedinacna trgovina par puta po 800..sve oko 4250-4300..Tuku nasi ..tuku njihovi..
Pozdrav
Do sada prošlo 6295 komada… ovdje je događa neko žešće preslagivanje…