LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zztop
pogledao sam, ali ne prikazuje mi podatke za ponedjeljak i utorak, samo za zadnja 3 dana ožujka

Ignore: KressoM, delux

@zztop

pogledao sam, ali ne prikazuje mi podatke za ponedjeljak i utorak, samo za zadnja 3 dana ožujka

T+2

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Kažu tisak od blokiran..
Kad obznane za Ledo neće biti jeftinijeg dokupa
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/blokada-agrokora-otkrivamo-iznos-porezne-ovrhe-nad-koncernom-drzava-u-tri-dana-todoricu-sjela-na-racun-zbog-220-milijuna-kuna-duga/5861627/

Ja cijelo vrijeme kazem da je debt to equity ovdje najvjerojatniji scenarij. Kad se zaduzis zalozis imovinu, i onda banke uzmu imovinu. Auto, stan, ili u ovom slucaju vlasnicke udjele tj dionice.

A nakon toga ne ide “rasprodaja” nego restrukturiranje, banke u pravilu postave svoj management i to moze potrajati nekoliko godina. Tek onda se imovina prodaje, i to po trzisnim cijenama.

Ne daju ispod 4000 kn, btw kupnja nikad nije bila jaca, pazi preko 2,5 milijuna kn

Isto se pisalo na 8000 kuna,pa 7000,6000,5000 i sada 4000 kuna,”Nece to dolje”!
Ovo je burza i cijena ne ovisi o nasim zeljama vec ,prije svega o realnim pokazateljima ,a i psihologija trzista je znacajna.
Nitko od nas ne moze procijeniti gdje ce “cijena stati”,ali ovdje definitivno postoji vrlo jak padajuci trend !

Ja cijelo vrijeme kazem da je debt to equity ovdje najvjerojatniji scenarij. Kad se zaduzis zalozis imovinu, i onda banke uzmu imovinu. Auto, stan, ili u ovom slucaju vlasnicke udjele tj dionice.

A nakon toga ne ide "rasprodaja" nego restrukturiranje, banke u pravilu postave svoj management i to moze potrajati nekoliko godina. Tek onda se imovina prodaje, i to po trzisnim cijenama.

Ja mislim da je to gotovo izjestan scenarij!
Gotovo jedini nacin da se vjerovnici” namire” !Sve drugo mi se cini daleko od realnosti!
No,vidjet cemo uskoro u kom smjeru se ide!!!

Kažu tisak od blokiran..
Kad obznane za Ledo neće biti jeftinijeg dokupa
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/blokada-agrokora-otkrivamo-iznos-porezne-ovrhe-nad-koncernom-drzava-u-tri-dana-todoricu-sjela-na-racun-zbog-220-milijuna-kuna-duga/5861627/

Kada se deblokada objavi na ZSE ,onda je informacija relevantna!

4000 kn izgleda bilo dno..Nadajmo se da ga dugo vise necemo vidjet i da se trend okrece.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@zztop

T+2
[/quote]

ma jasno je za T+2, ali kod njih su zadnji podaci vidljivi za 31.03. dok u SKDD imaš vidljive podatke sa 04.04., dakle ovi debelo kasne s podacima

Ako sam ja dobro shvatio poantu Lex A., prvo će odblokirati Ledo, Jamnicu i Belje…znači njima osigurati likvidnost…to je prioritet.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Aleluja, nitko ne želi mijenjati 200 Leda za skoro milju kuna na 4250. Ne znam zašto je ovim glumcima na 4300 toliko stalo do 50 kuna ako već žele van.

@cetus
izgleda su mirovinski fondovi koančno počeli jače kupovati, kupnja odavno nije bila ovako jaka- iznad 4000 kn na kupnji je naloga za 2,6 milijuna kuna.

New Report

Close