LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma ustanovili smo da OMF ne prodaju ispod 7000.

mi jesmo , ali možda bi netko to trebao reći i njima, obzirom da je danas prodano već preko 3000 dionica….

Ignore: KressoM, delux

rasprodaja zasada gotova. cekamo rasplet. ili prema 0 ili preko 5000

i sad je lik probao sa 100 komada na 5299,99 rušiti cijenu, ali su mu skinuli 20 komada i odmah je maknuo nalog

Pa Vi i dalje sanjate o nekoj zavjeri i povratku na stare razine. Ovog šrota će biti i po 500 kuna i nitko ga neće htjeti! Ja ne mogu vjerovati da su određeni likovi proveli preko 10 godina na našoj burzi i da i dalje nisu ništa naučili. Nije mi Vas uopće žao jer se ne date poučiti!
Gdje je sada gos. Drevil da nam nacrta koju Excel tablicu i krivulju svoga gubitka samo na Ledu u par dana. Svi znalci su odavno isčezli sa burze a bananarama je nikad življi! Ližite Ledo i gledajte kako propada medo.

Da evo i mene zanima sto kaze drevilova excel tablica na ovo…

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

Dukat samo dospjelih 270 mil vani.
Znači x3 ukupno

i sad je lik probao sa 100 komada na 5299,99 rušiti cijenu, ali su mu skinuli 20 komada i odmah je maknuo nalog

Pa Vi i dalje sanjate o nekoj zavjeri i povratku na stare razine. Ovog šrota će biti i po 500 kuna i nitko ga neće htjeti! Ja ne mogu vjerovati da su određeni likovi proveli preko 10 godina na našoj burzi i da i dalje nisu ništa naučili. Nije mi Vas uopće žao jer se ne date poučiti!
Gdje je sada gos. Drevil da nam nacrta koju Excel tablicu i krivulju svoga gubitka samo na Ledu u par dana. Svi znalci su odavno isčezli sa burze a bananarama je nikad življi! Ližite Ledo i gledajte kako propada medo.
[/quote]

Ja bih isto zamolio drevila da nacrta koju excel tablicu.

Drevil please ako može…

Hvaka, unaprijed!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Ne piše se dobro.
http://www.24sata.hr/news/hoce-li-agrokor-ipak-prezivjeti-veliku-krizu-i-uz-koju-cijenu-518825

http://www.zse.hr/default.aspx?id=76365

Racun u blokadi..agrokor u bankrotu a oni nemaju novih saznaja o materijalnim cinjenicama koja utjecu na cijenu dionica…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Gle, ne zelim soliti otvorene rane, ali koliko moras biti lik i misliti da ovo u ovom trenutku povrh svih ovih garancija dugova i kredita vrijedi 5k. Samo 3k manje nego kad je sve bilo stabilno a fondovi uzimali po 8k. Razlika između tad i sad je brutalan rizik i to mora ici jos dolje.

@fradusoje
Samo za Vas će ići, recite koliko želite kupiti da Vam prodavač odmah sutra spuste!!
A onda će otići odmah na 11.000 da se iskrcate!
Stvarno se lešinari skupe vrlo brzo!
Kad je porasla preko 10% na otvaranju nije bilo loših komentara??!!

Toni kaze da ce vodit brigu o svim dionicarima. Ne daje garancije, al ce vrlo brzo pustit novac u sustav. Uskoro deblokada Agrokora, a onda tko zna. Stetno Toni…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

@pozitiva, mene su umrezeni lesinari ocerupali vise puta. Naucio sam lekciju. Vrlo sam oprezan. Da li cu zaraditi nije mi toliko vazno, vazno mi je ne izgubiti ili izgubiti vrlo malo.

New Report

Close