Ma ustanovili smo da OMF ne prodaju ispod 7000.
mi jesmo , ali možda bi netko to trebao reći i njima, obzirom da je danas prodano već preko 3000 dionica….
i sad je lik probao sa 100 komada na 5299,99 rušiti cijenu, ali su mu skinuli 20 komada i odmah je maknuo nalog
Pa Vi i dalje sanjate o nekoj zavjeri i povratku na stare razine. Ovog šrota će biti i po 500 kuna i nitko ga neće htjeti! Ja ne mogu vjerovati da su određeni likovi proveli preko 10 godina na našoj burzi i da i dalje nisu ništa naučili. Nije mi Vas uopće žao jer se ne date poučiti!
Gdje je sada gos. Drevil da nam nacrta koju Excel tablicu i krivulju svoga gubitka samo na Ledu u par dana. Svi znalci su odavno isčezli sa burze a bananarama je nikad življi! Ližite Ledo i gledajte kako propada medo.
Da evo i mene zanima sto kaze drevilova excel tablica na ovo…
i sad je lik probao sa 100 komada na 5299,99 rušiti cijenu, ali su mu skinuli 20 komada i odmah je maknuo nalog
Pa Vi i dalje sanjate o nekoj zavjeri i povratku na stare razine. Ovog šrota će biti i po 500 kuna i nitko ga neće htjeti! Ja ne mogu vjerovati da su određeni likovi proveli preko 10 godina na našoj burzi i da i dalje nisu ništa naučili. Nije mi Vas uopće žao jer se ne date poučiti!
Gdje je sada gos. Drevil da nam nacrta koju Excel tablicu i krivulju svoga gubitka samo na Ledu u par dana. Svi znalci su odavno isčezli sa burze a bananarama je nikad življi! Ližite Ledo i gledajte kako propada medo.
[/quote]
Ja bih isto zamolio drevila da nacrta koju excel tablicu.
Drevil please ako može…
Hvaka, unaprijed!
http://www.zse.hr/default.aspx?id=76365
Racun u blokadi..agrokor u bankrotu a oni nemaju novih saznaja o materijalnim cinjenicama koja utjecu na cijenu dionica…
Pozdrav
Gle, ne zelim soliti otvorene rane, ali koliko moras biti lik i misliti da ovo u ovom trenutku povrh svih ovih garancija dugova i kredita vrijedi 5k. Samo 3k manje nego kad je sve bilo stabilno a fondovi uzimali po 8k. Razlika između tad i sad je brutalan rizik i to mora ici jos dolje.
@fradusoje
Samo za Vas će ići, recite koliko želite kupiti da Vam prodavač odmah sutra spuste!!
A onda će otići odmah na 11.000 da se iskrcate!
Stvarno se lešinari skupe vrlo brzo!
Kad je porasla preko 10% na otvaranju nije bilo loših komentara??!!
Toni kaze da ce vodit brigu o svim dionicarima. Ne daje garancije, al ce vrlo brzo pustit novac u sustav. Uskoro deblokada Agrokora, a onda tko zna. Stetno Toni…
@pozitiva, mene su umrezeni lesinari ocerupali vise puta. Naucio sam lekciju. Vrlo sam oprezan. Da li cu zaraditi nije mi toliko vazno, vazno mi je ne izgubiti ili izgubiti vrlo malo.