LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naravno da se jamstva mog naplatiti od LEDA, gdje sam rekao da ne mogu?!? ali ne može se Alvarez naplatiti od Leda kao što si ti tvrdio! umjesto da tu završimo, ti dalje ustrajavaš na svojim promašenim tezama jer ne možeš priznati da su fulao, a znaš da jesi!

Ignore: KressoM, delux

Ledo je jamac za 300 mil eura kredita.
Sve detalje mogu se provjeriti na stranicama ZSE.Kako dalje nebih znao odgovoriti.!

zadnji red namire su malli dionicari ako sta ostane a po ovom dugu od 300 mil eura bit ce dobro ako kaj i ostane za radnike koji su prvi pa banke pa drzava pa dobavljaci ne nasjedajte ovom odbbijancu a da ne govorim da sam agrokor preko repo aukcija prodaje svoje dionice

Prema nekoj logici, interesa vjerovnika Agrokora, Ledo bi trebao biti prva meta prodaje radi namirenja dugova

Realna imovina firmi iz Agrokora ni približno nije dovoljna za plaćanje nakupljenih dugova prema bankama, dobavljačima, državi… Ono što Agrokor ima su jaki brandovi i uhodana sposobnost generiranja casha. Prema tome NIKOME nije u interesu ubiti koku koja nese zlatna jaja, najmanje bankama, kad je mogu nastaviti cijediti sljedećih 10-20 godina, upravo kako su to činile do sada. U krajnjem slučaju mogu prodati pojedinačne firme nakon što ih restrukturiraju za 3x veću vrijednost nego će ih sad vjerojatno dobiti. Stečaj se neće dogoditi jer bi to bilo protivno svakoj ekonomskoj logici i zdravom razumu.

Jutros sam kupio 9 dionica očekujući preokret, međutim promatrajući Anemičnog i grimase lica Budimira odmah sam ih prodao po 5700 i dobro sam prošao. Moje osobno mišljenje je da vlada totalni kaos ,da nisu organizirani nemaju koordinaciju ni jasan plan, da su konstruktivni od petka bi se svi okupili (vlada banke i dobavljači) zatvorili bi se u sobu i tri dana ne izlazeći rješavali problem i dogovarali se.
A ne ovako povuci potegni, scenarij A , scenarij B, jadna nam majka ko nam vodi državu ako je nakon tri dana zaključak da postoji scenarij a i scenarij b. Bojim se da sutra ujutro ide novi pad dionica na burzi, jer sigurno ovaj tjedan ništa se neće postići ,vjerujte mi.

Ledo je jamac za 300 mil eura kredita.
Sve detalje mogu se provjeriti na stranicama ZSE.Kako dalje nebih znao odgovoriti.!

Čak i u najcrnjem scenariju, ako LEDO preuzme cijeli taj dug, to opet daje EV/EBITDA od ne velikih cca 8, na ovoj cijeni.

boca@
Pitanje ostaje kod LEDA, po kojoj cijeni će se ispremještati novi dioničari.U svakom slučaju doći će do promjene vlasničke strukture.To nema veze sa poslovanjem LEDA.Trenutna cijena ne odražava poslovanje tvrtke.Puno je još otvorenih pitanja.

Jutros sam kupio 9 dionica očekujući preokret, međutim promatrajući Anemičnog i grimase lica Budimira odmah sam ih prodao po 5700 i dobro sam prošao. Moje osobno mišljenje je da vlada totalni kaos ,da nisu organizirani nemaju koordinaciju ni jasan plan, da su konstruktivni od petka bi se svi okupili (vlada banke i dobavljači) zatvorili bi se u sobu i tri dana ne izlazeći rješavali problem i dogovarali se.
A ne ovako povuci potegni, scenarij A , scenarij B, jadna nam majka ko nam vodi državu ako je nakon tri dana zaključak da postoji scenarij a i scenarij b. Bojim se da sutra ujutro ide novi pad dionica na burzi, jer sigurno ovaj tjedan ništa se neće postići ,vjerujte mi.

Apsolutno se slažem!

Kupio u petak, prosjek malo iznad 5000 ali ne pada mi na pamet ovo prodavati uskoro. To je potencijal za x2 ili x3 ovisno kako će se stvari razvijati. Kako je @rambo_5 lijepo objasnio, nitko neće ubiti koku koja nosi zlatna jaja. Prije bi rekao da će je ušminkati i prodati (onda idemo x3) ili će sakupljati jaja još godinama, onda idemo barem x2.

Za početak očekujem odblokiravanje računa pa da možemo još 10-15% gore…

Blokada i crni scenario su u cijeni 5xxx tako da po meni ovo može samo bolje.

Čini se da je 5.750 KN maksimalna cijena na LEDU koju ćemo gledati narednih dana…. !!!!

Vidim i jednog pesimistu na kupnji na 1,00 kn

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Velikim dijelom je panika izazvana špekulacijama i samo izjavama od strane pojedinih vjerovnika. Što mislite da će se tek dogoditi ako (ja bi čitao ovo ‘kad’) se revizijom (vjerujem ovim putem određenim od strane najvećeg vjerovnika, SBER) dodatno potvrde sumnje određenih ruskih predstavnika oko malverzacija s financijskim izvješćima, tek onda slijedi dobar pad.

New Report

Close