@danny
na žalost ogromna šteta je već napravljena LEDU ovom aferom agrokor i datim jamstvima LEDA tako da sada čak i mirovinci, koji su konzervativni ulagači i koji su ubacili preko 500 nil.kuna u LEDO na 8000 kn u dokapu, sada rasprodaju ovu dionicu…povjerenje u gazdu i agrokor je uništeno i dok on ne ode neće ovdje biti bolje
zbog HR gospodarstva nadajmo se da će se naći nekakvo rješenje koje će zadržati proizvodnju i radna mjesta, ali ponavljam-samo bez gazde!!!
p.s. evo novi info o prodaji mirovinca
http://www.zse.hr/default.aspx?id=76249
Početak kraja ,agonija tek počinje !
Aktivirana prva zadužnica.
Noćni sastanak dobavljača Agrokora i ruskih bankara: Roglić aktivirao zadužnicu Agrokoru
biti ce i dalje ledo suncobrana po ulicama i plazama, lizati ce se ledo sladoled, ista tvornica proizvoditi ce isti brend. ako ledo izgubi pozajmice i potrazivanja, poduzece ce nastaviti, samo s 3-4 booka na ovoj cijeni. to sve za mene nije rizik na ovo poslovanje. ako se sustav distribucije agrokora raspadne, poslovanje ce to osjetiti, ali ne znam ocjeniti koliko je to onda poslovno losije poduzece tj, koliko je to veliki rizik za mene. nitko nece pred uplakanim radnicama ukrcavati u kamion stroj za pakiranje lucki da naplati dug. ono s cim se ja ovdje jedino ozbiljno igram je situacija da aktiviranje jamstava vodi u stecaj, pa ja vise necu biti suvlasnik vec ce ledo imati nove vlasnike nakon stecajnog postupka.
Cijeni dionice Leda na 5 k mogu presuditi samo i samoo jamstva sto se poslovanja tice i da izgubi koji postotak trzista na 5 k ona je jeftina ali kako rekoh problem su jamstva
Jel mi može netko objasniti što znači prosječna :10.100 HRK kad navedeno očito nije u skladu sa stvarnim stanjem
LEDO-R-A 5.200,00 5.250,00 5.200,00 prosječna 10.100,00 kom 2159
BLOK 11.259.750,00
Senilna HANFA pita dva puta http://www.zse.hr/default.aspx?id=76262
treći put sladoled.
opet prodaja pritišće i vraća cijenu nazad prema 5000 kn….
a i ovaj 50H na 5000 kn je sumnjiv…
a evo taj rođo je upravo kupio 500 komada na 5000 kn!
"bravo" majstori…
Pa što nisi dio kupio ako misliš da je to tako dobra kupnja?