LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaštp bi KNZM I LEDO propali?
Sa svojom negativnošću i neutemeljenim glupostima samo hranite paničare.
Niti jedan suvisli komentar-argument, fundament. Samo gluposti.
I daTodorić propade, KNZM preuzmu vjerovnici… pa i LEdo peruzmu vjerovnici, opet će se Ledovi proizvodi prodavati u tim istim trgovinama.
Odnos ponude i potražnje se ne mjenja, a potražnja za Ledovim proizvodima je i dalje velika.

Ali eto, neka bude po vašem. Ništa ne vrijedi.
Nakon što sam napisao kako neću kupovati LEDO, sada mjenjam mišljenje. Ispod 6.000 kn ipak sam zainteresiran. Ne više od 20% portfelja, ali svejedno mi se sviđa ova valuacija.
Vi čekajte na 9,99 kn.

Mislim da Ledo puni manje ovisi o Konzumu nego se potencira.
Ledo proizvodi se prodaju i u drugim trgovinama. Ako konzuma ne bude, promet će se preseliti u ostale trgovine jer neće ljudi koji su kupovali više u Konzumu prestati ići u trgovine.
Osim toga, tu je HOREC, izvoz…
Sigurno puno ide preko konzuma, ali može se i bez njega.

Prodavat ce se u drugim trgovinama mozda ali skuplje, nece bise imati povlasteni polozaj distibutera nego ogromnu konkurenciju. Agrokor je kula od karata, u usporedbi s Todinim dugom vrjednost Leda je cak ni nula nego debeli minus.

@Mario

Nemam podatke za p2016, ali za 2015 godinu su prihodi Leda od firmi povezanih sa Agrokorom bili cca 1/4 prigoda.
Ne vjerujem da Ledo može toliko prihoda izgubiti, ali recimo da nešto može, dok će s obzirom na rast turizma rasti i prihodi.
Moje mišljenje je da ledo nema što raditi ispod 10000 kn.
A ako ga budu prodavali onda i tko zna koliko više.

već preko 8 milijuna kuna prometa, jedan mirovinac prodaje, ali očito da drugi to i kupuje

upravo to …neko je prodao u 12h…500+100….al neko ko ne paničari i ne boji se, je kupio sve to 🙂
tak smo gledali IB na ATPL ..BDI nula , on kupuje na 100+ a svi misle da je smak svijeta u brodarstvu
bit će ovdje još lepih stvari

Mislim da Ledo puni manje ovisi o Konzumu nego se potencira.
Ledo proizvodi se prodaju i u drugim trgovinama. Ako konzuma ne bude, promet će se preseliti u ostale trgovine jer neće ljudi koji su kupovali više u Konzumu prestati ići u trgovine.
Osim toga, tu je HOREC, izvoz…
Sigurno puno ide preko konzuma, ali može se i bez njega.

Ako je LEDO jamac Agrokoru za ogromne kredite(a jest) i veliki dobavljac za Konzum(a jest),onda je LEDO ocito u velikim problemima,neovisno o poslovanju!
Slicno je i sa poljoprivrednim sastavnicama Agrokora koje jednostavno ne mogu servisirati velike kredite dane za poslovanje!
LEDO se ne moze “jednostavno odcjepiti’od Agrokora i Konzuma i “zivjeti nekakav svoj zivot” dok se ne vrate enormni krediti,a LEDO je valjda jamac za gotovo svaki!!!

@boca

pošaljite CV u Goldman Sachs kad vi znate da Ledo nema što tražiti isoid10K

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Pošaljite vi ako mislite da vrijedi 1000.

nije ledo tu gdje je zbog mozebitnog losijeg poslovanja ako se primjerice proda Konzum nego je tu gdje je zbog jamstava i ako vam je milo nehvatajte nozeve koje padaju jer su porezotine nezacijeljive

@snupy

Tako je!

Ali zar mislite da će netko drugi tko nema veze sa sustavom bolje voditi Ledo??

http://www.telegram.hr/politika-kriminal/premijer-je-komentirao-zakon-koji-vlada-donosi-zbog-agrokora-kaze-da-bi-se-o-njemu-moglo-raspravljati-vec-u-petak/

To ćemo saznati već u petak!

Sigurno ima još kandidata za Goldman Sachs kao kolega boca!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Ne daju ledo nize od ovog, kupnja je vec preko 2 milijuna kn

@Mario
Nisam napisao da znam, nego sam izrazio svoje mišljenje kao odgovor na pitanje koje ste mi postavili.
Ako imate problema sa tuđim mišljenjima nemojte postavljati pitanja.

to je izgleda bilo to, cijena je spuštana do razine gdje je pretovarena veća količina i sad bi mogao odbijanac na Ledu

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close