LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba hrabrosti za ovo kupovati u ovom trenutku jer ne znamo kakvi sve kosturi mogu poispadat iz ormara. Ovdje će neki drugi kriteriji utjecat na vrijednost dionice. Nije dovoljno gledati P/E i ostale bakrače. Ovo mi je u ovom trenutku čista kocka kao i ostale Todex dionice kao i one koje su previše isprepletene s Todexom..
Preporuka, čekati, pratiti ili riskirati pa il’ pukovnik il’ pokojnik. .

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Puno ti hvala na savjetu.

Cmokić

http://prntscr.com/eplx81ovo je neobranjivo pa ovi neznaju kako bi prodali pokusaj da mali kupuju po 7 k je neslavno zavrsio ovo ide punoo dole iskreno moja sucut onima koji su unutra u ocekivanju odbijanca

Jos kad vidimo tko zakucava i gura prema dolje ovu dionicu dođe mi muka … a količine koje imaju ne mogu prodati ni za "100 godina" … prečudno da bi bilo slučajno

Ja misli da njima nije cilj Ledo!
Njima je prvenstvo rušiti cijeli burzu i ulaziti u druge dionice ,a sada je savršena prilika za to.

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

http://prntscr.com/eplx81ovo je neobranjivo pa ovi neznaju kako bi prodali pokusaj da mali kupuju po 7 k je neslavno zavrsio ovo ide punoo dole iskreno moja sucut onima koji su unutra u ocekivanju odbijanca

nema ništa u “screenshot”

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

samo podaci prodaje sa portala mojedionice.com

Jos kad vidimo tko zakucava i gura prema dolje ovu dionicu dođe mi muka … a količine koje imaju ne mogu prodati ni za "100 godina" … prečudno da bi bilo slučajno

Ja misli da njima nije cilj Ledo!
Njima je prvenstvo rušiti cijeli burzu i ulaziti u druge dionice ,a sada je savršena prilika za to.
[/quote]aha teorije urote pocele 😉 ponestaje c

Interesantno …da nije ovog kolinja ..teku potoci od slina ovim rušiteljima …već vide silno kipanje na
nižim razinama….TA bi baš lepo sugerirala …da je šoping day tu ko rođen …RSI i MACD nisu bili tak lepo u
crvenom još od 5 hiljadarke , pa čak i od dna 3 hiljadarke 🙂 …a niš baš me zanima kolko nas zakucavaju ..što niže to bum imal za više komada …sad bumo vidli ..kak slijepci vele

E da se" pohvalim" riješio sam se leda prošlog tjedna sa lijepim minusom. Barem ću moći prijaviti kapitalni gubitak u joppd

Ja i dalje kupujem, sto vise padne vise kupujem, firma vrijedi puno vise
[/quote]

A na kojoj cijeni prelaziš prag od 25% i preuzimaš firmu? 😀

Tehnički je to skroz skrseno, al moglo bi se odbiti oko šestice, ako ne, onda čekamo 5 odnosno 4,5!

Ja čekam LEDO ispod 5000 kn, možda tad kupim par komada… 😂😎
Ako se i tad preplašim kupovat, onda ću čekati da padne ispod 3000 kn. Možda se tada ohrabrim. 😉

Ako je suditi po povjesnim kretanjima dionice, taj target ne isključujem. Istovremeno ne vjerujem!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

sad bi dobro dosao jedan stock split 🙂 ponestalo kupnje

S obzirom da su obveznice Agrokora u slobodnom padu nije cudno da Ledo prati..Trziste ne voli sporort i neodlucnost a Toda i vjerovnici pre dugo traze rjesenje…ili ako su ga i nasli ..nisu ga iskomunicirali s javnoscu..pa imamo sta imamo.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close