LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode LEDO u paramparčad, do negativne blokade još 15 komada!

Ignore: KressoM, delux

Maknite više ovaj Ledo sa burze kao što ste makli oslića bez glave, iritantno je što se događa s ovom firmom i čitavim todexom, davite ostale svojim problemima.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@CashFlow one blokade na 6522 kuna

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

E da se” pohvalim” riješio sam se leda prošlog tjedna sa lijepim minusom. Barem ću moći prijaviti kapitalni gubitak u joppd

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

@CashFlow
one blokade na 6522 kuna

Jasam bio do 6645 vidim da mi je sve prošlo .

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Srećom sam se izložio Ledu malo za ovu siću.
Al i dalje mislim da tu može biti svašta.

Ovo je strašno što se dogodi sa dionicom LEDA….
Kompanija sa gotovo 300 milijuna kuna dobiti prepolovila tržišnu vrijednost u mjesec dana.

Sva sreća na 10.500 rasprodao portfelj koji sam držao godinama….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Jos kad vidimo tko zakucava i gura prema dolje ovu dionicu dođe mi muka … a količine koje imaju ne mogu prodati ni za “100 godina” … prečudno da bi bilo slučajno

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ja čekam LEDO ispod 5000 kn, možda tad kupim par komada… 😂😎
Ako se i tad preplašim kupovat, onda ću čekati da padne ispod 3000 kn. Možda se tada ohrabrim. 😉

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Srećom sam se izložio Ledu malo za ovu siću.
Al i dalje mislim da tu može biti svašta.

Pravo je pitanje hoće li sve to vuči dolje??

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

E da se" pohvalim" riješio sam se leda prošlog tjedna sa lijepim minusom. Barem ću moći prijaviti kapitalni gubitak u joppd

Ja i dalje kupujem, sto vise padne vise kupujem, firma vrijedi puno vise

@SeRija to niko ne uspori zato i ja svaki dan kupujem pomalo.
Vidjecemo, i ja vjerujem da kroz godinu će se to sredit na ovaj ili onaj način .

New Report

Close