LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako mirovinci nastave prodavati to znači da ne vjeruju Vladi i Vladinom planu. Sumnjam da će ići protiv Vlade posebno što sve govori da su se svi zainteresirani, Vlada, banke, dobavljači, na vrijeme uključili u rješavanje problema pa nekontroliranog raspada neće biti. Pitanje je zašto mirovinci uopće prodaju dionice, zašto se i oni ne uključe u rješavanje nego neodgovorno pokušavaju pobjeći od problema koji su sami zakuhali. 5 godina su dioničari Leda i nikad nisu imali primjedbu na poslovanje Leda, a sad odjednom im povezanost s Agokorom smeta. Zašto? Ovako samo ruše cijenu, a pobjeći iz pozicije ne mogu.

U svakom kontroliranom scenariju Ledo vrijedi više od današnje cijene. Imam dionice, ne nagovaram na kupnju.

pozivam forumaše koji imaju pravna znanja da pokrenemo pravne korake protiv nekih mirovinaca. ovo što se dešava je jako neobično. zašto su odobravali jamstva? zašto sada prodaju? što su poduzeli u zaštiti interesa dioničara?
[/quote]
O cemu vi to?Po kom osnovu bi vi “pokrenuli pravne korake protiv nekih mirovinaca” i sto bi trazili?
Zar bi oni trebali odgovarati za vase pogresne investicijske odluke?Ulaganje u dionice je rizicno i sada i prije i biti ce ubuduce!
Uspjesnost fonda se ne odreduje po uspjesnosti ulaganja u LEDO kao nekog pojedinacnog ulaganja!

Ako mirovinci nastave prodavati to znači da ne vjeruju Vladi i Vladinom planu. Sumnjam da će ići protiv Vlade posebno što sve govori da su se svi zainteresirani, Vlada, banke, dobavljači, na vrijeme uključili u rješavanje problema pa nekontroliranog raspada neće biti. Pitanje je zašto mirovinci uopće prodaju dionice, zašto se i oni ne uključe u rješavanje nego neodgovorno pokušavaju pobjeći od problema koji su sami zakuhali. 5 godina su dioničari Leda i nikad nisu imali primjedbu na poslovanje Leda, a sad odjednom im povezanost s Agokorom smeta. Zašto? Ovako samo ruše cijenu, a pobjeći iz pozicije ne mogu.

U svakom kontroliranom scenariju Ledo vrijedi više od današnje cijene. Imam dionice, ne nagovaram na kupnju.

pozivam forumaše koji imaju pravna znanja da pokrenemo pravne korake protiv nekih mirovinaca. ovo što se dešava je jako neobično. zašto su odobravali jamstva? zašto sada prodaju? što su poduzeli u zaštiti interesa dioničara?
[/quote]

Zašto?Gledaj to s druge strane,mirovinci imaju mogućnost da doslovno dovedu Ledu na 1 kn,valjda ne moram ukazati potencijalnu priliku na ovom preskupom tržištu,samo treba pratiti i ući ako ga dovedu do apsurdnih razina.Jedino ako trguješ na margin,ali to ti nije pametno u ovakvoj situaciji.
Ako ti je do pravnih koraka imaš materijala za barem 10 puno boljih tužbi.

"Only dead fish swim with the stream"

Ja ne znam sto bi vi htjeli od dionice koja je u padajućem trendu?

Žalite se tu na mirovnce , ovo-ono , a ustvari dionica je u padajućem trendu.

Evo vam Graf pa pogledajte.
Weekly sa SMA200 i MACD
sve u Sell signalu.
:/

ovo je umjetno strmopiz…eci trend ..a htjeli bi da ode gore natrag kolega

Weekly sa SMA200 i MACD
sve u Sell signalu.

U padajucem trendu je jer je prodaju mirovinci ili je mirovinci prodaju jer je u trendu !?!?

Dali je prvo kokos ili jaje ?.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Weekly sa SMA200 i MACD
sve u Sell signalu.

Ovakav trend nema veze ni sa mirovincima ni “sell signalu” nego sa stanjem u matičnoj kompaniji i jamstvima a da je to tako zamisli da sutra objave da se našao kupac za LEDO-o šta bi se dogodilo sa cijenom dionice ?

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Ovisi o kojoj se cijeni radi…da

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/vlada-bi-spasavala-agrokor-po-uzoru-na-parmalat-evo-kako-je-zavrsio-njegov-gazda-20170327

Interesantno.

Weekly sa SMA200 i MACD
sve u Sell signalu.

Ovakav trend nema veze ni sa mirovincima ni "sell signalu" nego sa stanjem u matičnoj kompaniji i jamstvima a da je to tako zamisli da sutra objave da se našao kupac za LEDO-o šta bi se dogodilo sa cijenom dionice ?
[/quote]
Ledo je odlična tvrtka. Međutim, tko bi je kupio bez da se prethodno ne skinu jamstva i dok se ne osigura da će pozajmice biti vraćene, a one u kratkotrajnoj imovini iznose oko milijardu kuna.

http://www.boerse-berlin.com/index.php/Bonds?isin=XS0836495183

Auuu i danas obaveznice odoše, nešto ne štima.

Ipak su pustili film javno.

Investitori ne vjeruju nikome.Obveznice svakim danom sve manje vrijede i spašava se uložen novac .Prodaje se izgleda po sistemu “bolje išta nego za koji dan ništa”.
https://www.boerse-stuttgart.de/en/Agrokor-dd-bond-XS0776111188

New Report

Close