LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LEDO

meni to ovako izgleda.
ne znaci da sam u pravu ali oprez.

ledo po 3.500!?? ako se to dogodi, onda će se i cijene svih ostalih dionica na burzi prepoloviti
[/quote]

pogledaj graf , pa reci sta vidis.

po meni je probijen support na 7500 kn i sad bi se trebao realizirati padajuci obrnuti trokut sa targetom na 3500.
imas MACD weekly u sellu .

tak i tak cijena na burzi nije realna vrijednost neceg nego trenutno stanje igraca.

ali i fundamentalno, 950 EPS za ledo se mozda smanji ?! tko zna
[/quote]Vidi se to i bez grafa. 16 Milijardi duga, banke igraju svoju igru, dobavljači će uskoro shvatiti da je suludo davati robu za niš. Može Ledo proizvoditi i prodavati ali koliko će novaca za to dobiti? Nije dobra perspektiva.

neće uvijek biti ovako.

654 12:07:30 7.850,00 135 1.059.750,00
619 11:46:12 7.850,00 50 392.500,00
Moguće da stružemo o dno…
Obveznice su okrenule, spominje se IPO…
https://www.boerse-stuttgart.de/en/Agrokor-dd-bond-XS0776111188
http://hr.seebiz.eu/tesco-zainteresiran-za-preuzimanje-konzuma/ar-152530/
Vjerujem da je rješenje vrlo blizu.

ja sam se nadao vecem poskliznucu, dokupio jednu na 8000, cisto ako okrene da nisam praznih ruku prosao kroz ovo, isto sam mislio malo dokupljivati na blizu 7000, a na 6 i nesto bi kao dijete, narucio sladoled od 10 kuglica, nek se topi nek se cijedi niz ruku, a ja nasmijan. ali bojim se nista od toga.
[/quote]

dokupio dvije dionice (2), ostalo bi, ako moze, na booku.

654 12:07:30 7.850,00 135 1.059.750,00
619 11:46:12 7.850,00 50 392.500,00
Moguće da stružemo o dno…
Obveznice su okrenule, spominje se IPO…
https://www.boerse-stuttgart.de/en/Agrokor-dd-bond-XS0776111188
http://hr.seebiz.eu/tesco-zainteresiran-za-preuzimanje-konzuma/ar-152530/
Vjerujem da je rješenje vrlo blizu.

ja sam se nadao vecem poskliznucu, dokupio jednu na 8000, cisto ako okrene da nisam praznih ruku prosao kroz ovo, isto sam mislio malo dokupljivati na blizu 7000, a na 6 i nesto bi kao dijete, narucio sladoled od 10 kuglica, nek se topi nek se cijedi niz ruku, a ja nasmijan. ali bojim se nista od toga.
[/quote]

dokupio dvije dionice (2), ostalo bi, ako moze, na booku.
[/quote]
Jasam dosta toga kupio jučer i danas ali se nadam da ću i sutra malo.

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

http://prntscr.com/en8yf9

@snupy
To sam i ja htio pitati, zasto mirovinski fondovi izlaze samo iz leda, a ne i iz ostalih agrokorovih dionica?

Ono sto je pravo pitanje a to sam gazda zna koliko je koja firma iz koncerna opterecena sa Jamstvom u tome lezi cijela slika problema jer to niko nezna jer da se zna onda bi i mi mali imali pravo procijeniti vrijednost firme ovako hanfa po meni ide na ruku prodavacima jer je ovo trebalo davno blokirati a mali neka se kaljuzaju i nemirno spavaju pokusavajuci braniti neobranjivo

Znači vi bi htjeli ovo kupovati na P/E od 3??
Što mislite koliko bi se dugo mogla održati takva cijena??
I sad je već nisko, tako da je svaki komentar suvišan.
A ovi što prodaju 0,X% od onoga što imaju je minorna stvar.

Ono sto je pravo pitanje a to sam gazda zna koliko je koja firma iz koncerna opterecena sa Jamstvom u tome lezi cijela slika problema jer to niko nezna jer da se zna onda bi i mi mali imali pravo procijeniti vrijednost firme ovako hanfa po meni ide na ruku prodavacima jer je ovo trebalo davno blokirati a mali neka se kaljuzaju i nemirno spavaju pokusavajuci braniti neobranjivo

Blokirati?

I zašto bi nešto od nekoga trebalo braniti? I kakva bi to trebala biti posebna burza za male i druga za velike investitore?!

Bilo kakav prekid trgovanja stvorio bi još veći pritisak i neizvjesnost. Recimo da hipotetski ode Agrokor u stečaj, tko bi snosio krivnju i odgovornost za nemogućnost trgovanja podredjenim ili povezanim društvima?

Ljudi, dajte se osvijestite. Na burzi ste. Na burzi postoje brojni sistemski i specifični rizici od kojih se neki od njih upravo materijaliziraju. Ako ne shvaćate i/ili niste dorasli investiranju, onda se nemojte baviti njime.

Na stranicama Leda, na ZSE, u rubrici Novosti, dana 11.11.2016., popisana su jamstva po kreditima
Agrokora (kao vladajućeg društva), za koje je jedan od jamaca i Ledo. Ukupan iznos kredita za koje se jamči je preko 2 milijarde EUR-a:

AZ ne prodaje a jedino Ledo ima sva 4 MF u top 10 druge firme nemaju niti ERste,niti Raifajsen niti Pbz

Snupy

Dionica pala sa 11000 na oko 7000 a fondovi prodali nekoliko stotina komada u toj rasprodaji.
A posjeduju nekoliko desetaka tisuća komada.
Ako misle prodavati ovakvim tempom, sa još parstotina komada mogu doći blizo nule?

I što će onda sa ostatkom kome će prodavati?

He,he bitno da je oko 7000, a kuppvali su od gazde prijje nekoliko godina po 8000.

Dobro ulaganje.

hocete reci da oni nemogu fulati sjetiti se Magma na 300 i sitno,Nexe,Ingra na 55 000 prije stock splita,Tehnika,Ptkm na 100 i kusurdalje nastavi niz imaju podosta bisera

New Report

Close