Jasam malo upecao.Ko može ovo je izvrsna prilika.
Jasam malo upecao.Ko može ovo je izvrsna prilika.
Je, da, možeš si misliti… izvrsna prilika za zgubit novce!
šteta za ovo sad, a opet dobra prilika ? baš me zanima do kud će ju skinut ..gledam graf od 2008 od one krize ..onda je bila ovakva sjekira sa 20 hiljada prema dole…ovo sada nema veze sa TA ni sa izvrsnim rezultatima..Ledo je sjajna firma ..na temelju toga su ju dizali na 11,5….sada su taoci ovog bolesnika ..čude me fondovi..ruše to nemilice…al to je burza…samo bez panike …čekat ćemo na dnu ..pa još malo čvrknut . 🙂 i na atpl na 100 je zgledalo koda je počela kataklizma ..
šteta za ovo sad, a opet dobra prilika ? baš me zanima do kud će ju skinut ..gledam graf od 2008 od one krize ..onda je bila ovakva sjekira sa 20 hiljada prema dole…ovo sada nema veze sa TA ni sa izvrsnim rezultatima..Ledo je sjajna firma ..na temelju toga su ju dizali na 11,5….sada su taoci ovog bolesnika ..čude me fondovi..ruše to nemilice…al to je burza…samo bez panike …čekat ćemo na dnu ..pa još malo čvrknut . 🙂 i na atpl na 100 je zgledalo koda je počela kataklizma ..
Fondovi ruše al se oni ne paničare,to si mali dioničari koji paničari .
fondovi kad požele vrate cijenu na 9000 kn, ali čeka se info o dogovoru agrokora s kreditorima pa im se ne žuri….osim toga, fondovi su u dokap leda 2012. utukli preko 500 milijuna kuna pri cijeni od 8.000 kn za dionicu, tako da je to neka donja granica na koju će se vratiti cijena leda čim se postigne dogovor s kreditorima
avax10..sve je istina šta pišeš ali nije istina da su fonodovi utukli 2012 god u ledo 500 mil kn..istina je da su utukli 750 mil kn po cijeni 8000 kn po dionici..tako da će to vrlo brzo nazad iznad 8000
avax10..sve je istina šta pišeš ali nije istina da su fonodovi utukli 2012 god u ledo 500 mil kn..istina je da su utukli 750 mil kn po cijeni 8000 kn po dionici..tako da će to vrlo brzo nazad iznad 8000
na netu piše da je 750 milijuna kuna bila ukupna cifra dokapa te da su fondovi uložili nešto preko 70%, dakle preko 500 milijuna kuna…kako god, svatko od njih tko sad prodaje, radi to s gubitkom, zato i nema neke navale na prodaju ispod 8000 kn
Hoće li bit dividenda?
Dobit je bila oko 300 milijuna.
uffffff koji nalozi na prodaji, ovo kao da fondovi namjerno idu još rušiti cijenu!??