LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bez obzira na sve, ovdje ce se borbe voditi na 8000,00 kn.

Ishod: nepoznat.

to je cijena dokapa mirovinaca tako da tu mogu biti samo prekrcaji, cijena neće bitnije ispod toga jer nisu ni OMF-ovi ludi sami sebi rušiti cijenu, nego upravo suprotno. Tu bi se mogla cijena vrtiti koji dan, a s prvom jačom pozitivom oko rješenja za likvidnost Agrokora cijena bi mogla brzo nazad preko 9.000 kn

a evo i novosti
http://www.24sata.hr/news/oglasili-se-iz-agrokora-nasa-pozicija-i-opstojnost-nije-upitna-516450

Ignore: KressoM, delux

evo piše najizglednioji scenarij prodaja LEDO I JAMNICA:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sada-je-jasno-todoric-vise-ne-moze-sam-upravljati-agrokorom/957762.aspx

O tome se piše već decenijama.
Novinari pišu što god im na pamet padne.
Istina je nešto deseto.

evo piše najizglednioji scenarij prodaja LEDO I JAMNICA:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sada-je-jasno-todoric-vise-ne-moze-sam-upravljati-agrokorom/957762.aspx

to i jest najizglednije jer to su biseri agrokora koji se mogu najbrže unovčiti i to po odličnoj cijeni, dok je za ostale firme veliki upitnik kakva bi se cijena dobila… naravno da će ih gazda pokušati sačuvati od prodaje, ali sad je došao u situaciju da više ne odlučuje on nego banke, a bankama nije cilj preuzeti agrokor što su više puta naglašavali…dakle, prodaja leda i jamnice do ljeta je lako moguća

Jer da je istina što novinari pišu LEDO bi već davno bio prodan kao i Jamnica.

Takve “informacije” su puštane direktno iz Agrokora i to samo s jednim ciljem: podići vrijednost kompanije na burzi.

Jer da je istina što novinari pišu LEDO bi već davno bio prodan kao i Jamnica.

ne, to ne stoji…jer do sada su to sve bila novinarska nagađanja, a sad je po prvi puta agrokor upao u probleme s likvidnošću gdje ih bankari drže za vrat i lako im mogu uvjetovati prodaju onoga što bi donijelo brzi keš i to popriličan keš (dakle ledo i jamnica) koji bi dignuo cijeli agrokor

BTW – sjetite se kad je Ledin finan. izveštaj kružio Internetom.
Možeš misliti da je bilo slučajno.

očito da je 8000 kn donja granica
letargično trgovanje u očekivanju pozitivne informacije koji će pogurati LEDO opet gore, moguće na 8700-9000 kn

slabo nešto ima naloga na prodaji?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

kakvo branjenje MF na 8000k ja nevidim da oni ista kupuju nego bas suprotno ulaze mali i pokusavaju hvatati padajuce noze dosta sam se toga nagledao 2009 godine i vjerujte mi vi koji niste bili prisutni tada nije ugodno za gledati a sto se MF tice da imaju sigurnog kupca za sve svoje dionice rijesili bi ih se i na 7000k i to u treptaju.poanta price cuvajte novceke jer po meni ovo ide dole i to dobrano

@Snupy ne vjerujem da će drastično niže jer su fundamenti prejaki.

ok svako iznosi svoje misljenje ja nisam na kupnji i nemam Ledo ali evo interesantno za pratiti pa eto ja ovako vidim rasplet situacije nadam se za sve vas koji jeste unutra da cete zaraditi na Ledu samo pokusavam sagledati situaciju sa moje strane pa ako kome pomogne super

Snupy

Zašto bi fondovi uopće prodavali?

Prošle godine dividenda 425.

Dobit je povećena, hoće li biti i veća dividenda?

New Report

Close