Ovo je konacno neka konkretna informacija od ukljucenih aktera. Prodajom Leda i Jamnice bi stabilizirali poslovanje, promijene upravu i krenu pravim putem. Imam Belje i Jamnicu.
Nema tu nikakvih konkretnih informacija.
Sve je zavijeno velom tajni i možeš samo nagađati.
Novinari šire paniku jer za to i služe i za to su plaćeni.
A i jadni su poprilično što se može vidjeti kada trebaju izaći pred javnost i reći u lice to što su napisali.
Mogu i nekome život unišititi pisajući gluposti i laži.
Sramota!!!
Ovo je konacno neka konkretna informacija od ukljucenih aktera. Prodajom Leda i Jamnice bi stabilizirali poslovanje, promijene upravu i krenu pravim putem. Imam Belje i Jamnicu.
Problem sa ovom informacijom je što tako tvrdi express.hr a svi ostali je prenose . Na stranicama bloomberg -a ni riječi o ovome isto tako ni na ostalim relevantnim izvorima. Iskreno malo mi je čudno da ovakva “bomba” od informacije ovako javno iznosi – svi mi znamo što ovo znači za cijenu LEDA i Jamnice u ponedjeljak.
imam LEDO I Jamnicu
Cijela ova prica oko Agrokora se svodi na kamate. Da kamate nisu toliko visoke dug ne bi bio problem servisirat. Ako ide prodaja LEDA ili JMNC ovo je jako pozitivno za imao ovih dionica. Osobno drzim da ce obje otic po znatno visim cijenama nego sto se sada trze. Zivi bili pa vidili.
Ako se baš mora Ledo prodati bilo bi dobro da ga kupi Podravka….
Navodno je već bilo kontakata
http://hr.n1info.com/a185782/Vijesti/Luka-Burilovic-u-Tocki-na-tjedan.html
Je li Podravka zainteresirana preuzeti neke Agrokorove tvrtke?
“Imala je već razgovore oko moguće akvizicije iz koncerna i Podravka je i dalje zainteresirana.”
Za Jamnicu?
“Ledo, čini mi se. Tada ja nisam bio uključen. Međutim, Podravka je zainteresirana koliko može doprinijeti stabilizaciji Agrokora i sudjelovati u bilo kojem dijelu restrukturiranja.”
Podravka mi se čini najprirodniji kupac i za LEDO i za JMNC. Imala je u distribuciji i Ital Ice i Studenac.
Najbolje da podravka digne od rusa kredit 1,5 milijardu eura pa kupi ledo i jamnicu :))
evo piše najizglednioji scenarij prodaja LEDO I JAMNICA:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sada-je-jasno-todoric-vise-ne-moze-sam-upravljati-agrokorom/957762.aspx