LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uff, u zadnja 3 dana ušlo je burekđija u LEDO kao u priči i sad hoće svoje bureke bez obzira na cijenu i smirivanje situacije…

Jesu da kolega..ali isto tako bilo je i milionskih transakcija pa ce bit zanimljivo vidjet tko je "izasao"..a tko "usao"…

Pozdrav
[/quote]

zadnja 2 dana prodavala su manje količine 2 fonda, kupovao nije nitko. vidjet ćemo večeras ima li kakvih promjena

p.s. a ovo danas izgleda mi da i kupnju i prodaju odrađuju mali, veliki kao da stoje sa strane i ne reagiraju

Ignore: KressoM, delux

jednu sam piknuo, pa cemo vidjet u ponedeljak sta ce bit od toga…

ocekujem rast, barem 5%, nesto slicno danasnjem jutru.

status quo oko 8000 kn dok se voda ne razbistri, moguće da će već ovaj vikend donijeti bistrenje, jer gazda toda vremena više nema!

uff, u zadnja 3 dana ušlo je burekđija u LEDO kao u priči i sad hoće svoje bureke bez obzira na cijenu i smirivanje situacije…

Jesu da kolega..ali isto tako bilo je i milionskih transakcija pa ce bit zanimljivo vidjet tko je "izasao"..a tko "usao"…

Pozdrav
[/quote]ledo kupci su daleko od burekdzija..ja sam vec 4x in out..u 2 dana..oko 8k ce se vodit borbe.
valjda znate zasto 🙂

http://prntscr.com/el8u58 pametnom dovoljno

Ovi su ulagali u građevinu, Petrokemiju, Nexe, Magmu tako da nisu baš reprezentativni.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Dragi svi …
Kad vidim da tvorci naših budućih mirovina rasprodaju ledo isto kao što su i ostale bisere tukli po bidu 2008. dođe mi muka .. i onda se čudimo što nam najpotentniji i najbolji kadar “pali” van jer im je puuun k…. ovakvih idiotarija i idiota … pa nismo bolje niti zaslužili
Ali pisati o norveškom naftnom fondu i njihovim prinosima u superlativima da bi napravili novi krug “ženidbe i udaje” na ZSE to je u opisu posla jadu i bjedi ovog našeg preostalog čemera i jada …
Pamet u glavu !!!!!

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

status quo oko 8000 kn dok se voda ne razbistri, moguće da će već ovaj vikend donijeti bistrenje, jer gazda toda vremena više nema!

aha na 4000

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

u ovoj ciloj priči kakve su šanse za prodaju LEDA?..

Ja tu vidim samo puno očekivanja forumaša i to uglavnom pozitivnih.
Dobro.Svi ste unutra….

Znači nitko nema negativnih očekivanja.
Dobro.Znate kako to uvijek na kraju završi.

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

MARIO34-..možeš malo pojasnit kako to završi(dobit LEDA 2016 skoro 300 mil kuna…možda je moglo i bolje ali nij ni ovo loše)

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/oglasili-se-iz-sberbanke-i-otkrili-sto-namjeravaju-s-agrokorom-1157052

sve ide u pravcu pozitivnog rješenja i stabilizacije agrokora idućih par dana, a to što će agrokor u narednim mjesecima možda morati prodati neke od perjanica tipa ledo ili jamnica, za dioničare je zapravo dobra vijest jer za ove firme odavno postoji interes velikih kompanija iz EU i svijeta, a riješiti se agrokora i gazde iz njihove vlasničke strukture bio bi bingo jer bi tek tada ove firme ostvarile svoj puni potencijal

New Report

Close