LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nevjerovatna količina H naloga na prodaji. Netko se želi jeftino ukrcati prije eksplozije iliti povratka na 10-12 tisuća, i više. Nemam dionice, ali ovo ne bih propustio da imam novca.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nevjerovatna količina H naloga na prodaji. Netko se želi jeftino ukrcati prije eksplozije iliti povratka na 10-12 tisuća, i više. Nemam dionice, ali ovo ne bih propustio da imam novca.

ma nije zbog toga nego je u zadnja 2 dana ušlo dosta malih u ovu fondovsku dionicu i sad bi to na brzaka kapitalizirali čim se malo zazelenila

Ignore: KressoM, delux

Hmm, evo ja malo kupio, pa ćemo vidjeti

Na berlinskoj burzi se za sada dobro zeleni ..

8,875% Agrokor d.d. (2020) Anleihen A1HAYA USX0027KAG32 66,00 0,000 +1,931
9,125% Agrokor d.d. (2020) Anleihen A1HAX1 XS0836495183 70,23 0,000 +9,724
9,875% Agrokor d.d. (2019) Anleihen A1G39G XS0776111188 72,00 0,000 +17,455

http://www.boerse-berlin.de/index.php/suchergebnisse

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Na berlinskoj burzi se za sada dobro zeleni ..

8,875% Agrokor d.d. (2020) Anleihen A1HAYA USX0027KAG32 66,00 0,000 +1,931
9,125% Agrokor d.d. (2020) Anleihen A1HAX1 XS0836495183 70,23 0,000 +9,724
9,875% Agrokor d.d. (2019) Anleihen A1G39G XS0776111188 72,00 0,000 +17,455

http://www.boerse-berlin.de/index.php/suchergebnisse

Pozdrav

Mi imamo lagani lag ali sve ipak prije ili kasnije dođe na svoje 🙂

Kako je odobren novi kredit odobren ma kakav on bio, očigledno je vjerovnicima u interesu da se poslovanje nastavi, dakle nema ovršavanja i lančane reakcije. Naravno potreban je svježi kapital koji će najvjerojatnije doći prodajom djela firmi iz koncerna, ali mislim da su šanse za stećaj dosta male i ne vjerujem da bi ga uostalom i država blagoslovila. E sad Ledo zasigurno vrijedi više od 8 000 kuna po dionici, pa samim time… Ne nagovaram da ne bude zabune samo naglas razmišljam.

uff, u zadnja 3 dana ušlo je burekđija u LEDO kao u priči i sad hoće svoje bureke bez obzira na cijenu i smirivanje situacije…

Ignore: KressoM, delux

Nema tu nikakvog rasta dok se ne pojavi informacija o prodaji leda ili o konkretnim potezima restrukturiranja, ovo je samo stabilizacija panike s dodatnom lovom al ona ne rijesava nista

Ignore : renči

Zasto prodaju ovako jeftino?!?

Zato jer se boje da “gazda” ne zategne konopac u zadnji trenutak i da onda sve ode niz vodu. Nikad ne znaš što se može zbiti, ali to je u zoni špekulacija.
Čim su ovi krenuli s davanjem para stvar je riješena.
Ne bi sigurno da nemaju uzde u rukama.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Zato jer se boje da "gazda" ne zategne konopac u zadnji trenutak i da onda sve ode niz vodu. Nikad ne znaš što se može zbiti, ali to je u zoni špekulacija.
Čim su ovi krenuli s davanjem para stvar je riješena.
Ne bi sigurno da nemaju uzde u rukama.

preslagivanje je očito već započelo:

http://seonet.ljse.si/?doc=LATEST_PUBLIC_ANNOUNCEMENTS&doc_id=62510

uff, u zadnja 3 dana ušlo je burekđija u LEDO kao u priči i sad hoće svoje bureke bez obzira na cijenu i smirivanje situacije…

Jesu da kolega..ali isto tako bilo je i milionskih transakcija pa ce bit zanimljivo vidjet tko je “izasao”..a tko “usao”…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close