Mislim da je sve izvjesnija prodaja LEDA.
Naime, pritisak na Agrokor je veliki, uz JMNC to je još jedna odlična priča.
Pitanje je samo kako to obaviti i kada.
Mislim da je sve izvjesnija prodaja LEDA.
Naime, pritisak na Agrokor je veliki, uz JMNC to je još jedna odlična priča.
Pitanje je samo kako to obaviti i kada.
I ja tako nekako razmišljam, pa sam jučer bio u šopingu. Bumo vidjeli..
jedni 200 kom, drugi 100 kom, prava rasprodaja nema što.
sad imaju još samo 47 000 kom.
Nitko ne spominje da je broj 7. PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. dokupila 196 komada… i to je bilo 21.02.2017. godine…T+2
Nitko ne spominje da je broj 7. PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. dokupila 196 komada… i to je bilo 21.02.2017. godine…T+2
Pitanje je je kako ce se sve to odigrati, ledo je OK jer je tvornica love + nam interese štite, kao, MFovi.
Sve u svemu, sramotno je to sve skupa, umjesto da se ugledamo na ostale i dižemo lovu mi smo taoci jednog čovjeka koji ima velikih problrma sa vlastiti egom.
Vjerujem da ce se opametiti na korist svih, nase zajednice i tako to…al zaista.
morate sagledati malo širu sliku.
a) uzeti neku knjigu dionica
b) raspitati se kod svog brokera (ako zna i razumije) koji tip insti investitora bi se mogao sakrivati iza kojeg od ZBIRNIH skrbničkih računa kao što je ovaj
c) raspitati se o stanju tržišta generalno
Ja sam osobno dojma da je novac ušao u domaće investicijske fondove koji ga razmazuju po raznim dionicama ovisno vlastitoj investicijskoj strategiji pa tako i Ledu, i da je to razlog ove kupnje. Kažem, moj osobni dojam.
Rast imovine investicijskih fondova koji ulažu u dionice možete pratiti ovdje https://www.hrportfolio.hr/, vrijednost imovine nešto im je rasla kroz porast prinosa rastom cijena, a značajnim dijelom i od uplata.
Garavi.
Slažem se.
Šira slika.
Iako navodiš da je to tvoj osobni dojam.
Nije mi jasno kakve to veze ima sa širokom slikom s obzirom da se radi o tvom osobnom dojmu.