LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovane kolege,
8. i 10. dioničar iz TOP-a 10 skraćuju svoje pozicije. Ovih dana svi smo bili svjedoci skidanja s aska na cijeni od točno 10.750, kn. To je sigurno bila ZABA (već spomenuti 8. i 10.). Danas nije išlo po prodaji pa su istresli po kupnji na 1.650,00… 99% da je ova moja konstatacija točna.
Pošto sam relativno novi dioničar LEDO-a, zanima me da li je netko od cijenjenih kolega pratio promjene u TOP-u 10 proteklih mjeseci ? Da li je bilo kakvih zanimljivosti vrijednih pomena ?
LEDO je uistinu vrhunska kompanija ali što se tiče same cijene dionice – iskrcaj velikih obično nije dobar…
Ima li tko kakvo mišljenje ?
Srdačan pozdrav !

Poštovane kolege,
8. i 10. dioničar iz TOP-a 10 skraćuju svoje pozicije. Ovih dana svi smo bili svjedoci skidanja s aska na cijeni od točno 10.750, kn. To je sigurno bila ZABA (već spomenuti 8. i 10.). Danas nije išlo po prodaji pa su istresli po kupnji na 1.650,00… 99% da je ova moja konstatacija točna.
Pošto sam relativno novi dioničar LEDO-a, zanima me da li je netko od cijenjenih kolega pratio promjene u TOP-u 10 proteklih mjeseci ? Da li je bilo kakvih zanimljivosti vrijednih pomena ?
LEDO je uistinu vrhunska kompanija ali što se tiče same cijene dionice – iskrcaj velikih obično nije dobar…
Ima li tko kakvo mišljenje ?
Srdačan pozdrav !

Napravite si account na SKDD-u ili uzmite pretplatu na mojedionice pa možete listati (ne pratim ledo).

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Puno hvala, poštovani kolega…
Ima li još tko kakvu informaciju ili mišljenje ?

142 komada prošlo po 11 250 kuna – 1,6 milijuna HRK.
Trenutno izgleda jako potentno.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zanimljovo je da je prošli tjedan Agrokor prodao paket dionica, i time se spustio na ispod 50 % vlasništva.
Vjerojatno nebitna ali možda indikativna stvar. Pogotovo uzimajući u obzir da je u zadnjih 10-tak dana Agrokor na burzi prodao više od 220 mil hrk udjela u svojim perjanicama, time nastavljajući lagani trend rasprodaje veće više od pola godine.
Ima netko od kolega kakvo objašnjenje?

Zanimljovo je da je prošli tjedan Agrokor prodao paket dionica, i time se spustio na ispod 50 % vlasništva.
Vjerojatno nebitna ali možda indikativna stvar. Pogotovo uzimajući u obzir da je u zadnjih 10-tak dana Agrokor na burzi prodao više od 220 mil hrk udjela u svojim perjanicama, time nastavljajući lagani trend rasprodaje veće više od pola godine.

Nije prodao!, naucite osnove

Agrokor financira likvidnost davanjem dionica u zalog manjim bankama / investima s kojima su indirektno povezani, a koji to spremno odrađuju.

I mislim da se o tome pisalo više puta na različitim temama.

Agrokor i da hoće NE MOŽE prodati nijednu dionicu jer bi mu to morali dozvoliti njegovi kreditori, a o čemu i ovisi hoće li uopće doći do toliko najavljivanog IPO-a u 2017.

Nije prodao!, naucite osnove
[/quote]
Prodao, prodao
Nije dobro kad gazda počima prodavat s mukom stečenu imovinu.

Ekipa dioničari,
jel sjela dividenda ???

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

Kada steknes ovako kako jd on to stekao, tada to lako i prodas, a ne znas niti upravljati s tim..

Status Quo: Roll Over Lay Down

Glavno je da firma zarađuje, a onda što se mene tiče neka zalaže, swapa, nije me briga.
A IPO će biti, 100%. I to samo hrane, jer da proda sve onda nema kaj, morao bi se početi baviti nečim drugim, a toga nema. Para se nema, trebaju pare, jako, a prodaja retaila sa zadržavanjem hrane nema smisla, gubi se prodajni kanal. Za male dioničare hrane čista bomba. Pozdrav svima!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Glavno je da firma zarađuje, a onda što se mene tiče neka zalaže, swapa, nije me briga.
A IPO će biti, 100%. I to samo hrane, jer da proda sve onda nema kaj, morao bi se početi baviti nečim drugim, a toga nema. Para se nema, trebaju pare, jako, a prodaja retaila sa zadržavanjem hrane nema smisla, gubi se prodajni kanal. Za male dioničare hrane čista bomba. Pozdrav svima!

p/e 11.6, ev/ebitda 6.73, dividenda odlična, dobit raste…

New Report

Close