LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jako lijepo, neka nas reklamiraju po cijelom svijetu, neka se cuje za Ledo 🙂

http://www.ledo.hr/hr/novosti/sve-novosti/hrvatski-ledo-podize-ljestvicu-inovacije-u-kategoriji-sladoleda-porucuje-najpoznatija-svjetska-kompanija-za-business-intelligence-mintel?g=2015

Ne mogu prezalit sto nisam stavio nalog na 8400…jos kad obijem dividendu mogao sam kupit za 8200.

Pa nije loše ni ovo po 8690 što se trenutno nudi, vrlo vrlo diskontno, čak bih rekao ekstra povoljno posebno uzimajući u obzir dividendu koja slijedi i ekstremno dobru godinu, do sada!

Dal je kome sjela dividenda ?

pa do 23.09. je isplata. 28.08. je bio zadnji dan trgovanja za pravo na dividendu!

Dal je kome sjela dividenda ?

…sad sam vidio….23.09 je datum isplate….ma gledo ovo na SKDD-u pa pomislio da je to datum….

Danas je zadnji dan za pravao na dividendu

neznam zasto me moderator brisao ali na mojedionice.com pise da je zadnji dan bez prava na dividendu 02.09 tj onda bi bio sutrasnji dan zadnji

http://prntscr.com/8ay3wh

To čak noje ni bitno jer nit ima kupnje a ni prodaje a ko če i prodavat na ovi mizerij pa ciljana i preporučena cjena je daleko veča 10500

Buduci da nema lupanja po asku ocito je nekima skupo na P/E 14 i EV/EBITDA 7 sa velikom vjerojtnoscu da ce se ove brojke smanjiti nakon Q3.

Tako sam i ja na pocetku ulaganja u dionice uvijek hvatao radije 50% dobiti na belju,dalekovodu i sl nego 10-20% na Atgr, Ledo, Adrs i slicno…pa kad covjek nekoliko puta izgubi lovu hvatajuci 50% bude zadovoljan sa 15-20% 🙂

Dobar promet danas, bid nesto jaci od aska na kraju dana.

Kakvo izvjesce za 3. kvartal ocekujete?
Turisticka sezona odlicna, potrosnja raste, ljeto iznimno toplo i dugo…jedino mi je nejasno koliki im je izvoz u SAD jer su samo objavili da je prva posiljka otisla.

Nego,
jel kome sjela dividenda

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

ne isplata je 23.09

New Report

Close