Spominje se i dividenda za ovu godinu od 162 kune.
http://www.banka.hr/hrvatska/analiza-icapitala-ent-daje-najveci-dividendni-prinos
… a prošle godine je bila samo 118 kuna.
ne valja biti zaljubljen u dionicu. ako je vjerovati ovima, toda polako razmontirava ledo i seli u strojeve u frikom. slično radi u zvijezdi.
sve je moguće na brdovitom balkanu, pa tako i ovo. ako je laž, neka agrokor to demantira. možda na kraju toda zajebe sve vjerovnike, a bogme i dioničare. tko bi ga znao što smjeraju kad su poznati po transparentnosti. i tko je pitao dioničare slažu li se sa tim preseljenjem?
Nažalost, živimo u KAPITALISTIČKOM društvu i Toda kao i svi vlasnici traži jeftiniju radnu snagu, jeftinije inpute i …………
Ne pisem ali na neke prilike reagiram.
Mi u 2014 godini, kada firme vani investiraju u nanotehnologiju, elektricne aute, gdje ljudi rade 3 mjeseca u Singapuru pa 3 mjeseca u Londonu i tko zna sto jos cak se pitamo zasto netko seli dio proizvodnje 350km istocnije.
Zaostajemo ne 10 godina vec 30 godina za razvojem vani i nismo za drugo nego da budemo konobari ili spremacice.
ok ja nemam nista protiv neka ide ali sa svojim kapitalom a ne kapitalom kojega sam ja zaradio i ulozio u svoju mirovinu samo zato sto je nekko trebao te novce ja to zovem licimjerje
ako mu je vec trebao novac za Frikom mogao ga je posuditi od MF-ova Republike Srbije samo se bojim da mu u to trenutku niko nije htio posuditi pare
@ snupy
Proizvodnja se u ovo globalno vrijeme seli gdje je jeftinije i to je sasvim logično i normalno. Prosječna plaća radnika u Srbiji je ispod polovice prosječne hrvatske plaće.
To što se ti brineš za svoju mirovinu nema osnova.
Mirovinci su u dokapitalizaciji dionicu platili po 8.000 kuna.
Ako preseljenje u Srbiju u konačnici Ledu omogući veću dobit, mirovinci će također profitirati, pa tako i tvoja mirovina (jednom). Zaista nemaš razloga za gnjev koji se dade isčitati iz tvojih postova.
Gnjevni mogu biti jedino ovih 200 radnika koji će ostati bez posla, a koji će ipak dobiti solidne otpremnine.
Uprava firme ostaje u Hrvatskoj. Lova dolazi ovamo. A proizvodnja može biti bilo gdje. Kužiš? Ja se ne bojim za svoju mirovinu.