LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto bi bilo jednostavno kad se može i komplicirati. Nikako na zelenu granu, a vrijeme prolazi.

‘Današnji sastanak oko Mercatora neće još dati konačan odgovor’

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

mercator je prilično nevažna priča za Leod, ne znam zašto to toliko postate?
probajte investirati u ovu kvalitetnu firmu umjesto da vulgarno špekulirate.

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

@ LoodyAllen
Pa investirao sam prije četiri godine i sada čekam da se dobitak još malo poveča. Više tu ne investiram, jer je ustvari vrijeme za mogući skori izlazak. Ali gospon Loody ako želite sada ulaziti, samo izvolite. Možda Vam baš ja prodam.
Mercator ipak je jako važna priča za Ledo, kao i za sve ostale agrokorke dionice.
No, vidjet ćemo.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.business.hr/kompanije/pregovori-agrokora-i-banaka-o-mercatoru-trebali-bi-zavrsiti-do-srijede

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Agrokor-ce-s-200-milijuna-eura-dokapitalizirati-Mercator

evo, izgleda da ste uspjeli…
čestitam

Ozren, đe' kombo?

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Agrokor-ce-s-200-milijuna-eura-dokapitalizirati-Mercator

evo, izgleda da ste uspjeli…
čestitam

[emo_palacg]

A BALVANA!!! :) :) :)

opa…blok transakcija..[emo_palacg]

Izgleda da se na Ledu ipak reflektiraju aktivnosti oko preuzimanja Mercatora.
Cijena je dosegnula 8.700 kuna, a promet boli glava.
Sve je zanimljivije.

Izgleda da se na Ledu ipak reflektiraju aktivnosti oko preuzimanja Mercatora.
Cijena je dosegnula 8.700 kuna, a promet boli glava.
Sve je zanimljivije.

To ćemo tek vidjeti….ali indicije postoje…

ovi se ne šale ovdje na sladoLEDU ..kontinuirani su do bola ..pitanje je ..do kolko idu .. dokap je bio na 8000…..ako misle prodavati radi mercatora ..hmm…koji im je cilj ..

I danas se trguje naveliko. A cijena svaki dan sve viša. Preslaguju veliki.
Šteta je što malih igrača nema više, što nisu prepoznali priliku. Vidljivo je i po tome što na ovoj temi piše samo nas nekoliko. Ova dionica kao da nikoga ne zanima, osim mirovinaca koji su sada unutra snažno izloženi i koji očito međusobno trguju. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi kad napokon bude objavljena vijest da je Mercator u rukama Agrokora. To bi općenito mogla biti najvažnija vijest na burzi za ovu godinu. A ima dosta Agrokorovih dionica koje bi mogle odreagirati.
O tome da bi Ledo mogao na bubanj zbog prikupljanja love koja će trebati za naknadnu dokapitalizaciju Mercatora, ne želim niti sanjati. Ali … nikad se ne zna.

bit ce da mirovinci dizu cijenu pa da tako opravdaju svoju buducu kupovinu od Todorica po npr. 9000 ili 10.000. Samo cekam izjavu da “mirovinci nisu spremni dati vise od 12.000Kn :D)

New Report

Close