eto ga i na 8550…
ponekad je teško držat ovu dionicu…mislim zbog nelikvidnosti…no uvijek se onda sjetiš i znaš da to vrijedi više….
i dalje mi je top1 u portfelju…
Gledam način na koji ju drže od onog pada na 7850 pa sad rast ….polako i kontinuirano dižu ..nešto se sprema ..da sam sad erste prognozer rekao bih BUY and HOLD ..
Ovdje se stvari zaista sve više odvijaju.
Bit će veselja za nas Ledaše (pa i Zvjezdaše).
MM…..ovo igranje sa ASK-BID vam je presmiješno …molio bih vas da me obavijestite kad odlučite dič ovo sve bar na 9000 …..da vam sve uvalim ….fala
Još malo i ti izlaziš
[emo_smijesak]
MM…..ovo igranje sa ASK-BID vam je presmiješno …molio bih vas da me obavijestite kad odlučite dič ovo sve bar na 9000 …..da vam sve uvalim ….fala
Još malo i ti izlaziš
[emo_smijesak]
[/quote]
haha….kao što veli kolega bear …uvijek se odluke, u slučaju pozitivnog razvoja situacije , mogu preispitat [emo_palacg]….a lijepo se razvijaju priče ovdje ha ?
Izlaz će biti kad se odradi sve ono što se ima odraditi u vezi Mercatora i kad se odvrti sve što se u ovoj priči ima odvrtiti. Do tada držati.
Većinski dioničari Mercatora u četvrtak (sutra) će od Agrokora zatražiti da otkrije svoje izvore financiranja kojima namjerava realizirati preuzimanje slovenske tvrtke jer se u slovenskoj javnosti već neko vrijeme iznose nagađanja da ima problema u dogovaranju s bankama koje bi ga u tome trebale pratiti. Navijamo da se u tom razgovoru spomene i Ledo kao moguće riješenje. Bude li što od toga, sutra bi ova dionica mogla opipljivije odreagirati. Živi bili pa vidjeli.
Prebačeno na petak, odnosno sutra.