LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto ga i na 8550…

ponekad je teško držat ovu dionicu…mislim zbog nelikvidnosti…no uvijek se onda sjetiš i znaš da to vrijedi više….

i dalje mi je top1 u portfelju…

Gledam način na koji ju drže od onog pada na 7850 pa sad rast ….polako i kontinuirano dižu ..nešto se sprema ..da sam sad erste prognozer rekao bih BUY and HOLD ..

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/agrokor-vlasnicima-mercatora-uputio-novu-nizu-ponudu/

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Ovdje se stvari zaista sve više odvijaju.

Delo: Novu Agrokorovu ponudu diktirale su banke

Bit će veselja za nas Ledaše (pa i Zvjezdaše).

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.banka.hr/hrvatska/delo-todoric-ce-za-mercator-potrositi-75-milijuna-eura-vise

ovi ne posustaju u dizanju …polako …sigurno ..dižu prosjek trgovanja u tri mjeseca …kuha se….kuha

MM…..ovo igranje sa ASK-BID vam je presmiješno …molio bih vas da me obavijestite kad odlučite dič ovo sve bar na 9000 …..da vam sve uvalim ….fala

Još malo i ti izlaziš
[emo_smijesak]

MM…..ovo igranje sa ASK-BID vam je presmiješno …molio bih vas da me obavijestite kad odlučite dič ovo sve bar na 9000 …..da vam sve uvalim ….fala

Još malo i ti izlaziš
[emo_smijesak]
[/quote]
haha….kao što veli kolega bear …uvijek se odluke, u slučaju pozitivnog razvoja situacije , mogu preispitat [emo_palacg]….a lijepo se razvijaju priče ovdje ha ?

Izlaz će biti kad se odradi sve ono što se ima odraditi u vezi Mercatora i kad se odvrti sve što se u ovoj priči ima odvrtiti. Do tada držati.

Blok transakcija 250 kom po 8.550kn

Većinski dioničari Mercatora u četvrtak (sutra) će od Agrokora zatražiti da otkrije svoje izvore financiranja kojima namjerava realizirati preuzimanje slovenske tvrtke jer se u slovenskoj javnosti već neko vrijeme iznose nagađanja da ima problema u dogovaranju s bankama koje bi ga u tome trebale pratiti. Navijamo da se u tom razgovoru spomene i Ledo kao moguće riješenje. Bude li što od toga, sutra bi ova dionica mogla opipljivije odreagirati. Živi bili pa vidjeli.

http://www.business.hr/kompanije/u-cetvrtak-sastanak-predstavnika-agrokora-i-mercatora-cijena-105-eura-po-dionici

Prebačeno na petak, odnosno sutra.

New Report

Close