LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto se kupuje Ledo u ovim količinama
http://www.vecernji.hr/biznis/ledo-lider-proizvodnje-sladoleda-jaca-poziciju-regiji-clanak-488343

čitam na stranicama hanfe obavjest : Odluka o politici isplate dividende. Sve se čini da se digne cijena ledu. Ja ne pamtim da je todorić ikad isplatio dividendu za neku svoju firmu.

autolik @

Je, ja sam na Ledu dobio dividendu, mislim za 2009. godine kad sam ušao u dionicu. Mislim da je bilo cca 50 kuna po komadu ako se ne varam, ne sječam se.
Poslije više ništa.

čitam na stranicama hanfe obavjest : Odluka o politici isplate dividende. Sve se čini da se digne cijena ledu. Ja ne pamtim da je todorić ikad isplatio dividendu za neku svoju firmu.

Konzum.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Dakle, ledo, jmnc, zvzd, su isplacivali dividendu do 2009. za one koji to nisu znali

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Dakle, ledo, jmnc, zvzd, su isplacivali dividendu do 2009. za one koji to nisu znali

Kako se u tu politiku uklapa činjenica da je LEDO svom svojom imovinom JAMAC za dio od 475 milijuna eura i 300 milijuna dolara novih zaduženja Agrokora?

Super je Ledo, kao firma na papiru a i kao proizvod.
ako se gleda neka FA kupnja, samo pogledajte koji sladoled je najbolji i čija je vanilija najbolja. Stvarno nema do Ledine. Em super logo.

Valuaciju sam radio i regularnim EV/EBITDa i obrnutim putem kao i P/FCF ili gordon growth FCF-a i ispada da firma nije niti podcijenjena niti precijenjena, osim toga sam uvod dividende je šlag na tortu.

Nemam dionice Leda, necu ih niti kupovati (ZVZD mi je interesantnija) ali da je firma fundamentalno dobra je, aposlutno drži svoj teritorij i ima odlične proizvode.

Mislim da je Ledo hrvatska Coca Cola, taj način raznišljanja.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Super je Ledo, kao firma na papiru a i kao proizvod.
ako se gleda neka FA kupnja, samo pogledajte koji sladoled je najbolji i čija je vanilija najbolja. Stvarno nema do Ledine. Em super logo.

Valuaciju sam radio i regularnim EV/EBITDa i obrnutim putem kao i P/FCF ili gordon growth FCF-a i ispada da firma nije niti podcijenjena niti precijenjena, osim toga sam uvod dividende je šlag na tortu.

Nemam dionice Leda, necu ih niti kupovati (ZVZD mi je interesantnija) ali da je firma fundamentalno dobra je, aposlutno drži svoj teritorij i ima odlične proizvode.

Mislim da je Ledo hrvatska Coca Cola, taj način raznišljanja.

Domach
Pogledaj jmnc
Trenutno je najbolja

Imam dionice leda i dionice jmnc i ovaj post nije poziv na kupnju ili prodaju istih

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Današnja prosječna za 1,27 posto veća nego jučerašnja prosječna i to uz 3,33 milijuna kuna prometa. Kud češ bolje. A prvi na bidu i dalje bezobrazno stoji iznad prosječne današnje. Sutra će biti još veselije. Sve sluti na to.

@Delux

Pogledati ću, moram sve izračunati to traje ponekad:) Iz svih kuteva zna biti teško i ambiciozno ali i isplativo.

Postati cu tamo kad napravim.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Delux

Pogledati ću, moram sve izračunati to traje ponekad:) Iz svih kuteva zna biti teško i ambiciozno ali i isplativo.

Postati cu tamo kad napravim.

Držim te za riječ, s time da moraš znati da je i jmnc nekonsolidirani izvještaj

Kako se u tu politiku uklapa činjenica da je LEDO svom svojom imovinom JAMAC za dio od 475 milijuna eura i 300 milijuna dolara novih zaduženja Agrokora?
[/quote]
Daj sava odnjela te Sava, kolko su ti g lupa pitanaj. Odi bolan na dioki…Boze dragi kakvih papaka ima. Razmisljam definitivno da opet prestanem biti aktivan clan foruma.Nemas vise gdje s kim vodit ozbiljnu konverzaciju. Ovdje 99% nema veze s vezom, na blogovima 99% druka..Ajd u .izdu materinu sve i gubljenje vremena i rasprave sa nepismenim neznalicama.

[/quote]

Zašto se ljutiš – pa to su činjenice koje je LEDO objavio na ZSE!
Možda mu zbog toga i treba dokapitalizacija jer eto založena imovina možda nije dostatna za namirenje vjerovnika tj kreditora.

New Report

Close