Pa i to je ok. Neka ga proda Unileveru, a dionica skoči na iznad cenera. I sve pet. Nek dođe europska konkurencija. Imat ćemo više raznih sladoleda i šareniju ponudu u dućanima. [emo_palacg]
Planiraju skupiti 100MIO eura.
Ima li tko kalkulator da podjeli sa maksimalnim brojem planiranih izdanih dionica???
Koliko to ispada po dionici?
Ma kakva će to doći konkurencija…. i do sada je kod nas mogao tko god je htio, samo mi nismo mogli nigdje….
@ media
To ti dođe točno 8.000 kuna.
Pomnoži 8.000 sa 93.750 i dobiješ 750.000 milijuna kuna, što je cca 100 milijuna eura.
Počeli su se veliki utovarivati. Više čak niti ne pomalo.
@ media
Pomnoži 8.000 sa 93.750 i dobiješ 750.000 milijuna kuna, što je cca 100 milijuna eura.
jel sad vidite kako je Agrokor( Todorić) skupio 100 mil eur.za kupnju Merkatora.
p.s.sljedeci korak je buđenje ljepotice zvana ZVIJEZDA tj.Agrokor prodaje Zvijezdi udio u Dijamantu.
@ media
jel sad vidite kako je Agrokor( Todorić) skupio 100 mil eur.za kupnju Merkatora.
p.s.sljedeci korak je buđenje ljepotice zvana ZVIJEZDA tj.Agrokor prodaje Zvijezdi udio u Dijamantu.
[/quote]
Daj ne piši gluposti, dijamant je duplo bolja tvrtka od zvzd. Zvzd može kupiti dijamant ali samo u zlatarni. Prouči malo koliki je Dijamant a kolika Zvzd, pa onda daj ovakve izjave
Sutra bi agresivni kupac mogao stat, a nebi špekulirao gdje će cijena završiti!!
Gore vrijeme nije mogoa LEDO izabrat za upis dionica!
Ovi H nalozi na bidu kupuju neograničeno. Koliko god se istreslo po njima, oni stoje i stoje jer to je još uvijek diskont od cca 5 posto. A to je puno na količine.
Gluposti kažeš.Evo sta je kazala Ljerka Puljic 2005 kada su kupili Dijamant.
“Jedan od direktora ‘Agrokora’ Ljerka Puljić mi je u razgovoru početkom ove nedelje potvrdila da je to urađeno za 30 miliona evra i da ta firma planira da otkupi kompletan paket akcija za još 20 miliona evra”, kazao je Grgić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=09&dd=09&nav_category=9&nav_id=176250
Gluposti kažeš.Evo sta je kazala Ljerka Puljic 2005 kada su kupili Dijamant.
"Jedan od direktora 'Agrokora' Ljerka Puljić mi je u razgovoru početkom ove nedelje potvrdila da je to urađeno za 30 miliona evra i da ta firma planira da otkupi kompletan paket akcija za još 20 miliona evra", kazao je Grgić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=09&dd=09&nav_category=9&nav_id=176250
Da kolega Agrokor je planirao otkupiti sto je i napravio.Daj stari nemam vremena za ovakve paušalce kao ti. Prvo procitaj prouci materiji pa onda kreni u diskusiju ili ovo sto ti radis—drukanje. A da si imalo vremena i truda ulozio u proucavanje dijamanta ili zvzd onda bi shvatio da zvzd ne moze kupiti dijamant, jer je diamant naprosto duplo vrednija tvrtka od zvzd. Buduci da nemas pojma o cemu pises, zatvaram ovu diskusiju, a nastavis li dodatno spamati temu ledo sa glupostima, ides mi na ignore.
Pozdrav