zašto sad netko prodaje po 7xxx ako će dokap ići po 8000 ili više? kakva je tu ekonomska logika? ako su to privatne dionice ajde svak ima pravo na to ali ako su od nekih fondova pa njihovi upravitelji to okolo djele onda stvarno treba hanfa nekog da uhvati i za primjer objesi na jelačić placu i da se već jednom prekine sa tom praksom.
A za što sad netko kupuje po 7xxx ako dokap neće ići po 8000 i više.
Uvijek netko kupuje a netko prodaje.
Istina je da je nejasna logika ovih koji prodaju 10 i više komada na ovim razinama. Čudna matematika. Iako, uvijek ima onih koji misle da dokapitalizacija možda neće proći pa je bolje uhvatiti i ovu cijenu nego da se opet sruši na ispod 7 somića. Razni ljudi, razna uvjerenja, razna mišljenja.
kao neće ići? todoriću da nešto ne prođe i to za ovakvu firmetinu !? daj budite pametni. njegov bonitet je bolji od državnog.
@medija, to da uvijek netko prodaje a netko kupuje su priče za malu djeci. probaj sam prodavati i kupovati tako za svoje novce pa da vidim koliko to dugo možeš izdržati.
kao neće ići? todoriću da nešto ne prođe i to za ovakvu firmetinu !? daj budite pametni. njegov bonitet je bolji od državnog.
@medija, to da uvijek netko prodaje a netko kupuje su priče za malu djeci. probaj sam prodavati i kupovati tako za svoje novce pa da vidim koliko to dugo možeš izdržati.
Pa naravno daće ići kolega bio sam malo ciničan dopustite mi to!
I da probao sam sam kupovati i to ledo po 5K i da probat ću prodati ali nadam se više od 8K.
Koliko ću moći izdržati kupovati nisko a prodavati visoko odredit će znanje ali hvala nekim našim starim prijateljima koji su nam u podrumu ostavili te veeelike bačve znanja iz kojih ga crpimo!
Navedeni post nije poziv na kupnju ni prodaju Ledo-r-a niti predstavlja investicijski savijet.
Kakva će vijest osvanuti koja je izazvala ovakvu reakciju? Čemu je onaj jučer kupovao veće količine po 7.500 kuna?
Skupština počinje u 13.00 sati.
Pa ti budi ravnopravan sudionik na tržištu kad netko uvijek ima inside informaciju. Bilo bi zanimljivo znati tko to toliko prodaje i zašto. A to zna samo on i onaj tko mu je dostavio info zašto to učiniti.
http://zse.hr/default.aspx?id=43407
članak 14
Pa ti budi ravnopravan sudionik na tržištu kad netko uvijek ima inside informaciju. Bilo bi zanimljivo znati tko to toliko prodaje i zašto. A to zna samo on i onaj tko mu je dostavio info zašto to učiniti.
istina je da se ovo [emo_palacg]pumpa, ali ti zaista glupo i bezobrazno drukaš, čas gore, čas dolje, ovisno jesi zatrejdao te 2 dionice ili nisi.
tj imaš li nalog s njima na asku ili bidu, daj odmori malo meštre
http://zse.hr/default.aspx?id=43409
raspon od 8000 kn do 9000 kn
@ Gandalf
Hvala na brizi. Odmorit ću kad se umorim, ima vremena.