[emo_cool]Vidim jos odlicnih vijesti za dionicare leda…poslovni.hr[emo_cool]
bravo LEDO
Kreću ralice
Evo nekoliko ledo grafova.
Jedan je bio nacrtan prije cca 4 mjeseca, drugi prije cca 2 mjeseca i 3. danas
Posjedujem dionice leda
Ovi grafovi nemogu biti shvaceni kao nekakav orjentir prilikom ulaganja niti se njima treba voditi kod odluke o kupnji ili prodaji. Gore navedene cijene nisu nikakve ciljane cijenje vec subjektivna procijena autora.
Ovim posto vas ne pozivam da kupujete ili prodajete dionice leda.
B R A V O !!!!!![emo_palacg]
Ja neznam što je tu uopće čudno???
Dokapitalizacija nebi išla da nije unaprijed dogovorena sa strateškim partnerima…
Ti strateški partneri platit će papir 8.000 MIN a “možda” čak i više…
I sad bi kao cijena trebala ostat niže (DA DA) isti će jednom transkacijom dovest sebe u minus od cca 10%
Konsolidirana dobit sad poznata službeno po prvi put.
Garantirana isplata dividende od 2015. što ako me nevara na ovoj cijeni bi trebalo iznositi negdje oko cca 350 kn/share pod pretpostavkom da pola dobiti ide u isplatu.
I što više reći posjedujem papir Ledo-r-a gore navedeni tekst nije poziv niti na kupnju niti na prodaju istih papira.Gore navedeni tekst moje je osobno mišljenje i nebi trebao biti nikakav investicijski savijet.
A ja sam kupio grickalice otvorio Božićno pivo zavalio se u fotelju i uživam.
CIAO[emo_euro][emo_funta][emo_dolar][emo_kuna]
Garantirana isplata dividende od 2015. što ako me nevara na ovoj cijeni bi trebalo iznositi negdje oko cca 350 kn/share pod pretpostavkom da pola dobiti ide u isplatu.
]
Više
Najavili su dividendu od 2015 u iznosu od 50% dobiti
Oni najavljuju u 2015 dobit od cca 1000 kn per share, što je dividenda od 500 kn
A ako će zaradjivati 1000 kn po dionici, cijena sada je na p/e 7,5
Imam dionice leda
]
Više
Najavili su dividendu od 2015 u iznosu od 50% dobiti
Oni najavljuju u 2015 dobit od cca 1000 kn per share, što je dividenda od 500 kn
A ako će zaradjivati 1000 kn po dionici, cijena sada je na p/e 7,5
Imam dionice leda
[/quote]
Kolega znate da ja ništa nemogu bez kalkulatora a jutros sam baš ostao bez baterije.
Zato ste tu da me korigirate i stavite ispravak netočnog navoda!
zašto sad netko prodaje po 7xxx ako će dokap ići po 8000 ili više? kakva je tu ekonomska logika? ako su to privatne dionice ajde svak ima pravo na to ali ako su od nekih fondova pa njihovi upravitelji to okolo djele onda stvarno treba hanfa nekog da uhvati i za primjer objesi na jelačić placu i da se već jednom prekine sa tom praksom.
zašto sad netko prodaje po 7xxx ako će dokap ići po 8000 ili više? kakva je tu ekonomska logika?
To što će fondovi dokapitalizirati po 8000 kn ne znači da će ta cijena biti i na burzi, dapače ne bi me čudilo da nakon određenog vremena nakon uspješnog dokapa po 8000 kn cijena ode opet ispod 7000 kn. Sjetimo se dosadašnjih “uspješnih” dokapa fondova ili njihovih kupnji na burzi , počevši od Ingre na 300-400 kn, DLKV na 245 pa i preko 500 kn na burzi, pa MAGME preko 250 kn itd.itd.itd.