LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link …

Todorićev Frikom u Srbiji narušavao konkureciju

Nažalost istim se trikovima posluje i u našoj državi, i nitko mu ne može ništa.
Pitanje je što donosi otvaranje granica u dogledno vrijeme…..

Ovo je moj graf leda prije cca 2 mjeseca..
Sada cu nacrtati novi graf u sljedecem postu
Posjedujem dionice leda
Ovaj graf nije nagovor na trgovinu dionicama leda

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Evo i novi graf

Po meni ledo trenutno radi bikovsku zastavicu. (trokutastu)
Target ostaje isti kao i kod prethodnog grafa prije 2 mjeseca, dakle cca 8-8,3k

Posjedujem dionice leda

Ovi grafovi nemogu biti shvaceni kao nekakav orjentir prilikom ulaganja niti se njima treba voditi kod odluke o kupnji ili prodaji. Gore navedene cijene nisu nikakve ciljane cijenje vec subjektivna procijena autora.
Ovim posto vas ne pozivam da kupujete ili prodajete dionice leda.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

evo

Evo i novi graf

Po meni ledo trenutno radi bikovsku zastavicu. (trokutastu)
Target ostaje isti kao i kod prethodnog grafa prije 2 mjeseca, dakle cca 8-8,3k

Posjedujem dionice leda

Ovi grafovi nemogu biti shvaceni kao nekakav orjentir prilikom ulaganja niti se njima treba voditi kod odluke o kupnji ili prodaji. Gore navedene cijene nisu nikakve ciljane cijenje vec subjektivna procijena autora.
Ovim postom vas ne pozivam da kupujete ili prodajete dionice leda.

Na grafu ti se ne vidi datum vertikalne plave linije. Jel to 14. prosinac?

Evo što kaže uprava leda
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/DIsQzrEnOmmqeKBNlvp17A==.pdf

Dakle evo nas ovaj tjedan konačno u dokazivanju zašto vrijedimo bar 8 tisućica …a i više 🙂

Uprava ozbiljno shvaća ovu dokapitalizaciju čim kreće u edukaciju potencijalno zainteresiranih ulagatelja. Ili se boji da ih možda neće biti dovoljno? U svakom slučaju pozitivna aktivnost.

Ako LEDO uspije provest dokap po 8 T i tu uđu mirovinci napravit će sjajan posao mislim Ledo, osobno mislim da je to par exelans cijena u ovom trenutku…

Napominjem čisto osobno promišljanje!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

a nakon eventualnog dokapa cijena se sunovracuje u ponor!! …MIFOVI,ne?[emo_vrtimise]

a nakon eventualnog dokapa cijena se sunovracuje u ponor!! …MIFOVI,ne?[emo_vrtimise]

Za domaće investitore nema gore kletve do – Dao Bog da te mirovinci dokapitalizirali.

Spisak je impresivan.

New Report

Close