I da potkrijepim ZABU
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=LEDO-R-A
U apsolutnim okvirima, premali je iznos koji se treba skupiti da se ne bi skupio. Dakle, 8 tisučica.
izgleda da ste ipak počeli čitati od početka do kraja dopis.[emo_plazi]
?[emo_zacudjen]izgleda mi ipak da niste ????
Mislim, koja je poanta priče , i koja bi to trebala biti veza s trenutnom ili budućom cijenom na burzi ?
Iz tvojih postova dade se zaključiti da nemaš ove dionice. Nisi se nakrcao? Jbga, više sreće drugi puta. I da ne dođe do 8 tisuća i ovo je izvrsna cijena za one koji su prosječno ulazili na duplo manje i znatno se nakrcali. Eto, to je poanta priče. [emo_dolar]
kolega, Crumarix, netko će platiti Ledo 8000kn/share
ako to vama ne znači puno, to je Vaš problem, vjerojatno da imate dionicu bi Vam značilo. Možda bi onda otišli u SKDD da vidite što se događa i ko je tajanstveni kupac koji neumorno skuplja od 5500.
što je kupovao prije i kako su završile te transakcije.
ali što ćete kad nemate dionicu, a podaci su tajni pa Vam ih ja ne mogu reći.
..a što se tiče dokapa, čisto sumnjam da nije već sve dogovoreno i cijena i ulagači, jer Agrokor s tim ne bi izlazio da nije već sve dogovoreno, IMHO.
ali vrijeme će pokazati.
@ MIG29
Tako se zbori junače. [emo_palacg]
Uspješno izdanje novih dionica će biti ako se prikupi minimalno 21,96 milijuna kuna. A to bi se valjda moglo i trebalo s obzirom na kvalitetu ove firme.
Je, al dvadesetak puta više, dudek. Ne laprdaj bezveze, ako ne znaš.
Nemoj niti sumnjati da se neće skupiti 22 milijuna kuna. U kontekstu cijele priče to nije nikakav novac.
[/quote]
Dajem šanse manje od 50 % da će dokap uspjeti. Vidjeli smo u slučaju Kabe. Cijena na burzi je bila 70-80 kn a dokap je trebao biti po 100 kn. sad je cijena 27 kn. Bojim se da su neki opet nasanjkani bez snijega.
Dokapi koji su bili niži od tržišne cijene ( Ingra, Dlklv) jedini mogu uspjeti a i tada vidimo što se dalje dešavalo s dionicama. Čestitke prodavačima.
Jel kupuju i od Agrokora udjele u Frkomu i ostalim Ledima ili samo od trećih osoba? Elegantno zamišljeno u svakom slučaju. [emo_palacg]
Jel kupuju i od Agrokora udjele u Frkomu i ostalim Ledima ili samo od trećih osoba? Elegantno zamišljeno u svakom slučaju. [emo_palacg]
to i je zamišljeno da se Agrokor dokopa para.
zato će dokap i uspjet i zato i mislim da je sve već dogovoreno.
ali budući će to neko platiti 8000kn, ne tiče me se.
vjerojatno šarani od mirovinaca, ne vidim nikog drugog, ko bi platio a da ne stekne nikakva prava.
nisu našli prodavača, za cijelu firmu iz branše, jer su očito tražili daleko iznad one naše opkladice [emo_smijesak]
Vrlo su jasni razlozi zbog kojih se ide u to sve.
“Sredstva prikupljena dokapitalizacijom koristit će se za preuzimanje kontrolnih udjela u proizvođačima sladoleda i smrznute hrane u regiji, konkretno društva Frikom a.d. iz Beograda i društva Ledo d.o.o. Podgorica”.