Čini mi se da je Ledo dosta podcijenjen i dobra prilika za kupnju.
Najbolje im je da pod hitno prodaju Mercator Agrokoru, a Agrokor Ledo Unileveru i svi sretni, uključujući i mene.
http://www.jutarnji.hr/jansa-priznao–sloveniji-vec-u-listopadu-prijeti-bankrot–/1051722/
CoRot, kakav scenarij vidiš u tom slučaju i kako bi se, po tvojem mišljenju, to moglo odraziti na cijenu dionice tj. dionica?
Nažalost…sve je to..opet nažalost..naša zbilja sa dionicama ..i našom burzom.
Dionice sa nepoznatim imenima (laicima) prikažu nekakve skromne rezultate u poslovanju a ono hop gore 5-10 pa ćak i više. A dionice koje imaju miris i znaćaj kao napr LEDO…ERNT itd ovaj zadnji sa više nego dobrim pokazateljima ili padaju ili malo odskoće pa onda isto toliko padnu…nije li sve jasno?
LEDO podcjenjena i to pošteno..kao firma koja radi i proizvodi i PRODAJE svoj proizvod !
CoRot, kakav scenarij vidiš u tom slučaju i kako bi se, po tvojem mišljenju, to moglo odraziti na cijenu dionice tj. dionica?
Moglo bi se odraziti tako da cijena ode gore 2,5 puta. No, vidjet ćemo. Ništa to još nije sigurno. Sve je to još uvijek vrabac na grani.
Naslagalo se ponešto mrvicu ozbiljnijih kupaca. Dobar signal. I ne samo na ovoj dionici. Valjda je to znak da se cijela burza diže iz mrtvila. Još samo da se postupno povečaju prometi i to je onda OK.
Krenulo nesto…
Mjesečno jednom se motori upale al nikako da ode na 6.000 očito se akumulira!?
dajte kolega guverner, pa vi to drukate godinama već pa nikako.
a otkad vam je TA postala zanimljiva?
Od kad me je kolega GERONIMO poceo podučavat. Ako znate za njega, vjerojatno ste čuli, najveći TA majstor uz Cromana
kolega, da su oni išta znali, imali bi portfelje i pisali još ovuda. i on i Vlad i Kroman!
Ledo je možda dobra firma, ali ne znači da dionica neće biti opet jeftinija, zato pamet u glavu!
ja mislim da će biti toga i jeftinije za godinu dana, kad krene val otkaza.
ja kupujem jeftini HT, a vrebam i poneku nekretninu, vi kako hoćete…