LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa zato je i stavio pametnjakoviću, nismo znali dok nam ti nisi rekao [lol] [bye]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

E moj đejms, brkaš agrokor i ledo, tj ne brkaš već to namjerno radiš.

ako brkam ja, brkaš i ti jer stavio si vijesti u vezi nelikvidnog agrokora na temu izrazito likvidnog leda.
uostalom ovo je dobra vijest za prodaju leda, manjak likvidnosti će ubrzati taj proces.

[/quote]
Tako je Đejms, nelikvidnost agrokora daje veće šanse da nešto proda. Kako nemam dionice agrokora, tu vijest sam stavio na društvo dionica koje imam a pripadaju koncernu agrokor.

E moj đejms, brkaš agrokor i ledo, tj ne brkaš već to namjerno radiš.Nego, kako misli kupitimercator ako se neće dodatno zaduživati? Imaš ti kakvu ideju?

teoretski može kupiti i bez zaduženja.
mislim da će do kraja godine Agrokor morati prodati neki komad portfelja, bez obzira na trakvicu s Mercatorom. lako moguće i više stvari.

ostaje nam pogađati što i po kojoj cijeni, danas je cijeli agrokor skočio, možda indikativno, možda ne
[smiley]

S obzirom da se na svakom čošku diljem obale, ali i u unutrašnjosti nalazi Ledo škrinja, treba se ubrati profit još od ove godine, a onda može na bubanj jer mora. Dugovi su očito došli do grla. Najesen će se ponovo zavrtiti priča oko Mercatora pa će onda biti i više veselja za nas ledaše. Uz to, općenito zbog ove priče oko konsolidiranja građevinskog sektora kojeg pokreće Vlada, cijela burza bi se mogla pokrenuti, pa time po inerciji i Ledo. Barem jednim dijelom. Valjda ipak dolaze bolja vremena za zse. Nadam se.

zanimljivo, već duže vremena nije se vidjelo 6000kn u prvih 10 prodaja na Ledu. a i bid je dosta ojačao.
i ostali Agrokorci pužu pomalo prema gore. Belje i Jamnica šepaju, Ledo, ZVZD i KNZM idu malo jače.

možda indikativno, možda i ne.

čekam 1H rezultate za eventualna preslagivanja.

vidimo da je moderno pisati disclaimere:
posjedujem dionice LEDO, KNZM, JMNC i ZVZD i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju isith [smiley]

Agrokor ujesen u novi pokušaj preuzimanja Mercatora
http://www.seebiz.eu/agrokor-ujesen-u-novi-pokusaj-preuzimanja-mercatora/ar-39670/

A zadužit se više ne može

http://www.seebiz.eu/agrokor-bez-prostora-za-dodatno-zaduzivanje/ar-39810/

Tko će na bubanj, koga će prodati? [rolleyes]

Ju šta leti ovaj ledo mora da je neka dobra partija.

vuf-vuf-vuf

izaslo izvjesce…
neki komentar…ili uobicajeno/ocekivao dobro
kod LEDA nema krize

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

izaslo izvjesce…
neki komentar…ili uobicajeno/ocekivao dobro
kod LEDA nema krize

meni se čini sasim OK, za razliku od većine firmi na ZSE

Ledo: Prihod pao 1%, neto dobit veća 1,6%

http://www.seebiz.eu/ledo-prihod-pao-1-neto-dobit-veca-16/ar-41241/

ZAŠTO SE RAZVODNILO VLASNIŠTVO L E D A ?

Priča o prodavanom sladoledu za -cash u kafićima – šrirom Hrvatske , sada dobiva svoju potvrdu.
Ledo je, kako su i sami u članku poslovnog.hr. napisali- da je PRODAJA PRESELJENA na
NOVOOSNOVANE tvrtke kćeri- gdje su , takvom distribucijom – smanjeni TROŠKOVI ….
ali, i prihodi….

Budući da je takvim sustavom- LEDO d.d. , zakonski čist/ prema dioničarima/- on prodaje sladoled- svojoj tvrtki kćeri- a ova – svojom dostavom i prodajom – vjerojatno njima plaća račuN za preuzetu robu-
POSTAVLJA SE PITANJE- da li osim manje benzina, osiguranja, i ostalog u distribuciji-
ima i drugih razloga za ovo RAZVODNJAVANJE VLASNIŠTVA – budući da ZNAMO- da tvrtke
KĆERI krše zakon na terenu – i nitko ne poduzima ništa- da ih spriječi u PRODAJI ROBE
BEZ RAČUNA ?!
Da li se može saznati KAKO SE ZOVU , te TVRTKE za distribuciju i prodaju proizvoda LEDO..
kako bi VLASNICI DIONICA LEDO – mogli VIDJETI STRUKTURU VLASNIŠTVA , novoosnovanih
tvrtki i uvjerili se da nema NEZAKONITOG izvlačenja novca tj. da ODLUKE O OSNIVANJU
TAKVIH TVRTKI – nisu donijete SUKOBOM INTERESA Uprave tj. odgovornih ………?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

kolegice to trebate prijaviti kolegici nadi čavlović…..ona se zanima za tvrtke koje varaju poreznu upravu…….

New Report

Close