Samo za Vašu informaciju LEDO neće NIKADA prodati. [bye]
Imaš odmah i demant od Podravke, daj malo.
Kolega valentine, nemojte biti nervozni, kolega je molio članak i ja sam mu ga postao.
I sam stojim na kupnji, ako Vam to što znaći.
lp
Kolega valentine, nemojte biti nervozni, kolega je molio članak i ja sam mu ga postao.
lp
[/quote]
Kolega Plavi, nisam nervozan, ali se mora staviti i demant, ili mislite da ne treba?? [smiley]
Agrokor upravo vodi pregovore za prodaju obveznice u USA, a pretpostavljam da mu Ledo služi kao zalog, pa otuda i ove novinarske patke……
lp
[/quote]
Kolega Plavi, nisam nervozan, ali se mora staviti i demant, ili mislite da ne treba?? [smiley]
[/quote]
Tko zna što će biti…
Ako ide u prodaju, vjerujem da će ići po daleko većoj cijeni od tržišne, ako ne tu je negdje cijena Leda na burzi, oko 6000 ili malo iznad toga.
Treba uzeti u obzir naravno naravno naćelo oportuniteta.
lp
Ali ne ide u prodaju….ali dobro, sretno!!!! [bye]
Ali ne ide u prodaju….ali dobro, sretno!!!! [bye]
Pa možda ide kolega…možda i ne ide…
U prosincu je Agrokor vezano za prodaju Leda službeno izjavio da su sve opcije otvorene.
Mislim da bi dobro došao jedan demantij ovog članka u novinama službeno na burzi.
lp
Veli Jutarnji ovako:
"Da se nešto krupno iza brda valja, dao je naslutiti i sam predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić u razgovoru za poslovni tjednik Lider. Na pitanje u kojoj je fazi preuzimanje jedne od deset naših najvećih prehrambenih kompanija, Mršić je odgovorio da se potencijalna akvizicija još analizira".
Jedna od 10 najvećih prehrambenih tvrtki u HR, a Podravka analizira akviziciju…
Koja bi to mogla biti?
Dukat?
Vindija?
Koka?
PIK Vrbovec?
Kraš?
Atlantic grupa?
Zvijezda?
Mesna industrija Pivac?
Gavrilović?
Ili možda Ledo…
Vrag bi ga znao ;))