LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo za Vašu informaciju LEDO neće NIKADA prodati. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Imaš odmah i demant od Podravke, daj malo.

Kolega valentine, nemojte biti nervozni, kolega je molio članak i ja sam mu ga postao.
I sam stojim na kupnji, ako Vam to što znaći.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega valentine, nemojte biti nervozni, kolega je molio članak i ja sam mu ga postao.

lp
[/quote]
Kakvo perfidno drukanje!

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

lp
[/quote]

Kolega Plavi, nisam nervozan, ali se mora staviti i demant, ili mislite da ne treba?? [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Agrokor upravo vodi pregovore za prodaju obveznice u USA, a pretpostavljam da mu Ledo služi kao zalog, pa otuda i ove novinarske patke……

lp
[/quote]

Kolega Plavi, nisam nervozan, ali se mora staviti i demant, ili mislite da ne treba?? [smiley]
[/quote]

Tko zna što će biti…
Ako ide u prodaju, vjerujem da će ići po daleko većoj cijeni od tržišne, ako ne tu je negdje cijena Leda na burzi, oko 6000 ili malo iznad toga.
Treba uzeti u obzir naravno naravno naćelo oportuniteta.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ali ne ide u prodaju….ali dobro, sretno!!!! [bye]

Pa možda ide kolega…možda i ne ide…
U prosincu je Agrokor vezano za prodaju Leda službeno izjavio da su sve opcije otvorene.
Mislim da bi dobro došao jedan demantij ovog članka u novinama službeno na burzi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Veli Jutarnji ovako:
"Da se nešto krupno iza brda valja, dao je naslutiti i sam predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić u razgovoru za poslovni tjednik Lider. Na pitanje u kojoj je fazi preuzimanje jedne od deset naših najvećih prehrambenih kompanija, Mršić je odgovorio da se potencijalna akvizicija još analizira".

Jedna od 10 najvećih prehrambenih tvrtki u HR, a Podravka analizira akviziciju…
Koja bi to mogla biti?
Dukat?
Vindija?
Koka?
PIK Vrbovec?
Kraš?
Atlantic grupa?
Zvijezda?
Mesna industrija Pivac?
Gavrilović?
Ili možda Ledo…

Vrag bi ga znao ;))

hate red

Kak si tak siguran ????

Znaš ono, siguran u sebe….. [thumbsup]

Pa frende to možeš jedino ak si todorić, ak si uz njega , ak si u ledu pri vrhu i ak glumiš tu … al
bitno je da nije nikad došao službeni dematij ni iz leda ni iz agrokora …mogli su reći …NE , ne prodajemo ledo ..previše nam vrijedi ..zlatna koka se ne prodaje jelda? ..i čiča miča ….al NISU !!

New Report

Close