LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dajte molim vas, kakva prodaja LEDA?!
kad bi se LEDO spremao za prodaju, danas bi bili višemilijunski prometi na burzi i bar 500-1000 komada jer bi kupovali insajderi, a ne ovaj jad od 40 komada koje su pogrickali navučeni mali ulagači [bye]

evo , danas imate i službenu objavu da se razmatra o prodaji leda.
[bye] [yawn]

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Pa neće valjda prodati Ledo, taman sam prebolio što je Zapi otišao s burze, sad ovo. [bye]

Sad mi i ima smisla neisplata dividende zadnjih par godina i pumpanje zadržane dobiti

Teorije koje su 50% vremena u pravu manje su ekonomične od bacanja novčića.

EU će natjerati Todu da sve svoje rasproda sad za vrijeme krize. Ne može jedna osoba imati takav monopol u Hrvatskoj. Mi mali bi mogli nešto zaraditi, no najviše će se okoristiti strani moćnici

Sad mi i ima smisla neisplata dividende zadnjih par godina i pumpanje zadržane dobiti

Cash se kod preuzimanja diskontira s 1, tako da to ništa ne mijenja.

Pitanje je zašto se, ako se, uopće razmišlja o prodaji Leda sada, kada za Mercator već ima osiguranu konstrukciju?
Meni kao dioničaru Belja je za ponadati se da priprema novac da ispuni obvezu javne ponude za Belje.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=38431

lp

…fala kolega plavi …

"…..a koje mogu eventualno uključivati i prodaju portfelja …??!!!…." ..jel se to dimi ?
[/quote]

ne, to plavi puši……

još samo nešto!!!!
Sada će ga ZOKI nagaziti za DUGOVE!!!!!!
duguje dobavljačima cca 2-3 milijardice kunića!!! [bye]

Vi ste optimistični.
Prema zadnjem dostupnom izvješću Agrokor dobavljačima duguje 8,37 mlrd kn,a plaća za prosječno 150 dana!

ponovno euforija-u idućih mjesec -dva cijena treba ići prema 3500-3000 kn ,….
Spin odrađen.

Dragi Lacoste, toplo se nadam da griješiš.

"alea iacta est"

[thumbsup] P/E = 10, ROE = 13,74 %, Dug/kapital =42,29% , EPS = 530,63 !!! Ako samo po sebi ovo nije dovoljno dobar razlog za kupnju ove dionice onda ne znam koji je. Špekulacije oko prodaje samo mogu pozitivno utjecati na cijenu što je dodatni bonus. Vjerojatno je Ledo trenutno najbolja solucija ulaganja na burzi. Razumijem da se na ovome forumu mora drukati i obmanjivati ne informirane špekulante na burzi i vrlo je žalosno da su razni fond menadžeri pali na tu razinu koja pokazuje samo njihove slabosti. Lp

[img][/img]

Nitko ne zna pravu vrijednost leda bez konsolidiranog izvješća. Možda je 480 milijuna eura i skroman iznos.
Pa samo ledo čitluk je 2008 ostvario cca 30 milijuna kn dobiti

http://www.jatrgovac.com/2009/03/ledo-u-bih-lani-povecao-dobit-46-sarajevski-kiseljak-ulaze-15-milijuna-eura/

Ledo hrvatska ove godine već 110 milijuna
znaći njih dvoje već 140 milijuna.

Ledo ima (imao je 2009.) konsolidirani prihod 300mil eura.
da li to vrijedi u ovoj krizi, kad nema investitora i ulagača, pa baš ni novaca za kupovinu, a valuacije niske baš 500mil. eura???

Da li će ga prodati???

previše upitnika -to znači da se klonim takvih ulaganja

New Report

Close