Dok je većina dionica odradila veliki pad Ledo nije pokleknuo što je pohvalno ali ne znači da neće zaroniti – 20 do – 30 % makar na kratko.
oscilatoi su bili crveni na 5700 zato pada
Onako teoretski,da dođe do prodaje,što mislite koliko bi Todorić tražio i dobio za LEDO?
”
To se sigurno neće dogoditi pa o tome netrba ni teoretski razmišljati. Todorić nije blesav da prodaje koku koja nosi zlatna jaja.
LEDO ima najbolju perspektivu s obzirom na rasući trend potrošne smrznute hrane, a kaka mi se čini u budućnosti će biti sve manje i manje domaćica koje koje će guliti krompir i drugo pavrće kad je jednostavnije istresti gotovo smrznuto iz vrećice i samo proprćiti.
A kojom magijom danas prolaze 3 komada po 5500 kad ih cijeli dan nema na E-tradeu , ni jedne sekunde kupnja stalno na cca 5416 a prodaja je do sad bila na 5588,99 ?
imamo nekaj skriveno …paralelno ?
il da to pitam ove u zaba-brokerima ?
ko tu koga ?
To se sigurno neće dogoditi pa o tome netrba ni teoretski razmišljati. Todorić nije blesav da prodaje koku koja nosi zlatna jaja.
LEDO ima najbolju perspektivu s obzirom na rasući trend potrošne smrznute hrane, a kaka mi se čini u budućnosti će biti sve manje i manje domaćica koje koje će guliti krompir i drugo pavrće kad je jednostavnije istresti gotovo smrznuto iz vrećice i samo proprćiti.
[/quote]
Zanimljivo razmišljanje [smiley]…ali vidiš ja ne mislim tako,istina,Ledo je super firma,ali ti pričaš ko da je Apple!Da netko Todi ponudi dobru cijenu zašto to nebi prihvatio?
Dalje:"Predsjednik Uprave Leda Tomislav Kitonić ističe da je rast ukupnih rashoda iznosio 16,7% i to zbog značajnog rasta troškova nabave sirovina, materijala i trgovačke robe, no na ostalim su se troškovima napravile maksimalne uštede, radi čega je tvrtka u konačnici ostvarila i rast dobiti"
Dakle nije baš tako sjajna situacija,troškovi su maksimalno srezani,nema više prostora za uštedu,znači ostaje nam samo povećanje prihoda,uprava kaže da u regiji ne očekuju skori oporavak ekonomije a ni turistička sezona sljedeće godine neće sigurno biti kao ova.
Toda treba plaćati kredite,za to mu je potreban stalni rast dobiti i ekspanzija na druga tržišta.
Izvoz u Europi teško da će biti nešto posebno profitabilan,to su zasićena tržišta sa stabilnim brendovima,Mercator će još 5 godina ostati neiskorišten,što je u ovom biznisu prava vječnost…
I što im preostaje? [wink]
Nije niti Todorić sjajan kako se govori Vaš link
sjajna dionica, nažalost morao prikratiti veći dio
za sve je kriva merkelica i njezin patološki strah od inflacije
odlična i firma sve za pet
više je niko neće prodati ni po pet i petsto pedeset i pet
a vidiš, ipak se našlo prodavača, neki rovadC je danas prodavao samo po 52xx kn :
sjajna dionica, nažalost morao prikratiti veći dio
za sve je kriva merkelica i njezin patološki strah od inflacije
a vidiš neki rovadC je 12. 10 2011. kupio ledo i napisao na forumu
šteta bi bila ako ne bi
tra la la la la
i večinu prodao s oko +26% u mjesec i nešto dana, -pa ti računaj, a nisam kupio malo
"…Umjesto kapitala, Agrokor svojim partnerima obećava da će 2012. godine možda prodati Ledo. No, i ako proda Ledo, Agrokor će trebati kredit za kojeg je Todorić navodno spreman založiti četvrtinu dionica Agrokora. U slučaju da se Ledo ne bi prodao, Todorić bi u igru pokušao uključiti nove partnere gdje, kako je vidljivo iz dokumenata, najviše računa na Adris Grupu koji bi s još nekim partnerima mogao osigurati 280 milijuna eura…"
Igre su službeno otvorene [wink]
Srdačan pozdrav
u petak uzeo još malo sladoLEDA i kolege znalci ….otvara se sad pitanje ….za koliko bi ga mogao prodati ? što to nama malim dioničarima znači ? toda ima 75 % …mi …restl….doduše duga je 2012..svašta bu nam donijela …nadam se dobroga … jeli ovo dobra vijest ili loša ? …eventualno novi kupac ? cijena up u slučaju prodaje …ili down? …puno pitanja …