zašto danas takva bežanija iz LEDA?
Indeksni fond(ovi).
Još samo sutra u CROBEX-u pa treba prodati…
Indeksni fond(ovi).
Još samo sutra u CROBEX-u pa treba prodati…
[/quote]
nije to loša igra…sad kupiti od indeksnog kad mora izaći pa mu prodati nazad za 3 mjeseca na 6xxx kad se LEDO vrati u crobex [wink]
Bit će LEDA i jeftinije, ne znam zašto se neki guraju kad ima daleko boljih firmi koje imaju 10 puta bolje fundamente. LEDO je na ovoj cijeni i dalje preskup! Ne kažem da je loša firma, dapače dobra je to firma, al preskupa.
prošli put poslušao jednoga kolegu koji je danas ušao….samo razina je bila puno niža i dobro se zaradilo [undecid]
ja si isto sutra razmišljam uzeti određenu količinu pa čekati povratak indeksnog fonda u LEDO [cool]
Bit će LEDA i jeftinije,
moguće, ali to samo još danas i to samo ako indeksni nije jučer sve rasprodao do kraja nego mu je još malo ostalo. protivnom je jučer bilo dno i gotova priča
Nije se još skroz istresao-li, ali mislim da će se cijena na oko 5.200 održati kao neko referentno dno ispod kojega se više ne bi trebalo ići. Polako će se naslagivati lijeva strana, a desna valjda neće pritiskati kao jučer iznenada i naglo.
ajde još malo po bidu, taman sam se i ja postavio kad je stalo [angry]
Šta mislite koliko će ove vremenske prilike utjecati na rast prihoda? Ili ako sagledate još malo dublje sliku..koliko će globalno zatopljenje u budućnosti na to utjecati…
Globalno zatopljenje će na Ledo utjecati tako da će za 300 godina to biti najjača firma na ZSE. A nas davne vješte i vizionarske ulagače će iskapati i proučavati arheolozi.
Zagrebačka banka se izvlači iz mnogo toga, pa i iz Leda.
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=15558
[undecid]