dobar dan svima, od jučer sam i ja unutra.
nadam se zaradi, proučavao sam tvrtku duže vremena ali mi je dionica uvijek bila pomalo skupa, sa zadnjim izvješćem i korekcijom cijene, stanje izgleda otprilike ovako:
P/S 1,3
P/B 1,8
P/E 13
budući da duga skoro da i nema, uz prilično visoku profitabilnost NPM 9% i ROE 14% nisam mogao propustiti i ovaj put.zarada po dionici je skoro 500kn za 2010, nadam se da će to i PBZ OMF malo podignuti, sad ima i funamentalne razloge za kupovinu, kad je već sa zaradom od 400kn bila cijena dionice 7500kn, a ne bi bilo loše i da povećaju dividendu, to bi sigurno privuklo i ostale ulagače.eto tako ja to vidim i nadam se [smiley]
Meni pak zgleda da tu ima dosta mjesta za pad ove dionice i da je precijenjena normalno to je samo moje mišljenja a svatko misli za sebe .
Nitko da opali po bidu….. [sad]
Treba li se ovome danas veseliti, ili plakati?
[/quote]
Na Ledu svega šest kupnji i to 4 puta po 2 dionice čista katastrofa a najrealniji je ovaj što " kao " kupuje 20 komada na 5.000 kuna a u biti brani cijenu da Ledo ne zaroni prema 4.000 kuna .
[/quote]
Danas treba plakati jer je kupnja pobjegla a dionica izgleda kao nelikviduša mada ni Zvijezda ne izgleda bolje no niti to nije utješno .
kad bi trebao biti prijedlog dividende?
Ja sam igrom slucaja nacula iako ne vjerujem u pouzdanosti izvora da ce biti oko 150-175………pomjesaj alkohol, afterwork party, mangupe i svasta ces cuti
Čitaj: Ponudili su mi za Ledo manje nego što sam tražio.
Čitaj: Ponudili su mi za Ledo manje nego što sam tražio.
[/quote]
Tako sam i pročitao..
lp