http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/LEDO-fin2010-1Y-NotREV-N-HR.xls
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/LEDO-fin2010-1Y-NotREV-N-HR.pdf
Predobro za ovu našu burzu Nemam višeLedo
BBrutalno izvjesce..sad vidite Zasto je ledo klasa za sebe..roe roe i samo roe
Ha, trećina profita je iz finansijskih transakcija, a ne iz kore biznisa… ipak, za kriznu godinu izgleda neloše. Dug je smanjen otplatom bonda za Agrokor, no ono šta dugoročno bode u oči jest nema rasta prodaje… i to mi je veoma žao.
Ledo je fantastičan lokalni brend i marketinška priča i bio bi veoma nesrećan ako dase iz Agrokora ne uspiju od njega napraviti šire regionalno prepoznat brend.
I OPET PREBRUTALAN LEDO, DELUXE DIONICA SA BRUTALNOM UPRAVOM!
ovdje se dogadja i dogadjat ce se sto sam u puno navrata pisao…
Ledo smanjuje svoje obveze, povecaba profitabilnost i svoje poslovanje…
Po prvi puta plus u zadnjem kvartalu…
potpuno suprotna tvrtka od belja.
Veliki roe, mala materijalna imovina, jednostavan i dobro uhodan posao.
Ledo u poslovanju ima samo jedan pravac a to je rast.
kolega Flayer, sjetite se sto sam vam pisao za ledo a sto za belje… [thumbsup]
Roe je ledu vrlo dobar, al ima još pokazatelja, glupo je komparirat dionice samo na temelju roe.
Mislim da je ledo ovim pokazao da je postao zrela fundamentalna dionica, prihodi su tu negdje svake godine, dobit tu negdje i ako se ne planira dalje širit vjerujem da je pravo vrijeme za davanje solidne dividende svake godine. Gledajući sve skupa dionica djeluje i dalje podcjenjena nekih 30-ak posto. I to je to.
Roe je ledu vrlo dobar, al ima još pokazatelja, glupo je komparirat dionice samo na temelju roe.
Mislim da je ledo ovim pokazao da je postao zrela fundamentalna dionica, prihodi su tu negdje svake godine, dobit tu negdje i ako se ne planira dalje širit vjerujem da je pravo vrijeme za davanje solidne dividende svake godine. Gledajući sve skupa dionica djeluje i dalje podcjenjena nekih 30-ak posto. I to je to.
Kolega ROE I ROA su glavni pokazatelji kaka tvrkta radi..
povrat na glavnicu i na imovinu nam govori koliko je tvrtka profitabilna , koliko dobro "vrti", koliko zaradjuje na ono sto ime
Ledo je ozbiljno previsoko još kad se uzme u obzir kupnja koja je prava katastrofa ima samo 7 naloga na kupnji malo bolje od Kamenskog u stečaju .
Kako dere Ledo. Najjača firma uz KODT [cool]
Ledo je ozbiljno previsoko još kad se uzme u obzir kupnja koja je prava katastrofa ima samo 7 naloga na kupnji malo bolje od Kamenskog u stečaju .
Kolega Šefe
smiješni ste