Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zanimljivo je da nema nekih vecih naloga na prodaji,bilo bi lijepo kad bi neki kupac pocistio tu sicu [wink]
dela Štico ovdje ko da mu je 20…ledo je toliko prociscen da uskoro nece biti prodaje ispod 6 ni za lijek
[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]
Pogled iz LEDOVIH pogona i skladišta
Radi se punom parom, sladoleda na skladištu nikad više neprodanog, a smrznuta hrana katastrofalna prodaja….lošeloše
ps Kako mala ima veze sa zagorijem pa si ponekad kupi male štruklice a cijene 25,00 kn, fakat previše…..zato i slaba prodaja
[undecid]
NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE
dela Štico ovdje ko da mu je 20…ledo je toliko prociscen da uskoro nece biti prodaje ispod 6 ni za lijek
dela štico ko da mu je 18 [thumbsup]
Kakva firma, a samo na 1,6 booka
[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]
200 kom. po 5830………….
dela štico ko hektor [thumbsup]
pa naravno da dela , ovakva jdna brutalna deluxe firma nema sta raditi ispod 2,5 booka
Ledo – 4.76 % fin početak padanja dionice .
Na ledu sve toplije, zadnja cijena 6450, +2,38%…………….. [thumbsup]
Ledo – 4.76 % fin početak padanja dionice .
kako molim?
[cool]
Teorije koje su 50% vremena u pravu manje su ekonomične od bacanja novčića.