LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako se fino skuplja ledo [yawn]

Ma daj kolega, kakvo skupljanje, ovde se uvaljuje naivcima uz ovakve fundamente.
Vi ste kupili i sad bi da raste, a dobro znate da tako ne ide.

26.11.2010 - Dan D

Sve ostalo da budem iskren je prilika za loviti valove i obični baloni od dionica, makar se nekome čini super kad pogleda ATH. Primjerice 1 Franck bi trebao vrijediti minimalno 2000kn.

Ova tvrdnja apsolutno ne stoji IMHO.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Izašlo izvješće….
…a lijepo sam govorio da LEDO kreće silaznom putanjom…….
E, tad mnogi to nisu vidjeli no danas će valjda progledati….

U pravu si, dosta su pali i u prodaji, ali i profitu za razliku od Jamnice.
No, zanimljivo, očistili su bilans ko da će na prodaju… Veoma zanimljivo i dosta čudno mora da priznadem?!

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Zna li netko zašto u tablici RDG nema prethodnog razdoblja? Ili je pušiona prevelika pa ih je sram priznati u kakvim su govnima?

No Face, No Name, No Number

Zna li netko zašto u tablici RDG nema prethodnog razdoblja? Ili je pušiona prevelika pa ih je sram priznati u kakvim su govnima?

Ima u excel resultatima, ne znam što nisu stavili i u .pdf-u.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

kako se cisti podcijenjeni ledo

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Očito da su veliki igrači skužili da na tržištu ima puno boljih prilika od Leda stoga me niti malo ne čudi ovaj pad dionice.

Pa tko će investirati u Ledo kad sam Toda na EFZGu govori da će ugasiti proizvodnju?? I da će samo distribuirati uvozne smrzotine iz velecentra kraj Đakova [bye]

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Ako je to bilo čiščenje(podcjenjeno)što je bilo ovo danas [undecid]

rovadC, 11.12.2010. u 10:00
Prihodi Agrokorova maloprodajnog lanca Konzum su porasli, sa 30 milijuna eura sredinom 1990-ih na 2,8 milijardi eura u 2009., prenosi Bloomberg podatke iz Deloitte-ova izvješća u studenome. Agrokorova sladoledna marka Ledo sama je lani ostvarila prihode od oko 300 milijuna eura, u usporedbi s 14 milijuna eura u 1994., kada je Agrokor kupio tvrtku.

Vaš link

Prema izvješću, -nekonsolidiranom – Ledo ima prihode 1,05 milijardi dinara. Znači konsolidirani prihod Leda bi bio duplo veći

Ako je to bilo čiščenje(podcjenjeno)što je bilo ovo danas [undecid]
[/quote]
Prenapuhana dionica baš kao i Zvijezda dok imamo priliku dokupiti puno kvalitetnije dionice građevinara po akcijskim cijenama .

New Report

Close