kako se fino skuplja ledo [yawn]
Ma daj kolega, kakvo skupljanje, ovde se uvaljuje naivcima uz ovakve fundamente.
Vi ste kupili i sad bi da raste, a dobro znate da tako ne ide.
Sve ostalo da budem iskren je prilika za loviti valove i obični baloni od dionica, makar se nekome čini super kad pogleda ATH. Primjerice 1 Franck bi trebao vrijediti minimalno 2000kn.
Ova tvrdnja apsolutno ne stoji IMHO.
Izašlo izvješće….
…a lijepo sam govorio da LEDO kreće silaznom putanjom…….
E, tad mnogi to nisu vidjeli no danas će valjda progledati….
U pravu si, dosta su pali i u prodaji, ali i profitu za razliku od Jamnice.
No, zanimljivo, očistili su bilans ko da će na prodaju… Veoma zanimljivo i dosta čudno mora da priznadem?!
Zna li netko zašto u tablici RDG nema prethodnog razdoblja? Ili je pušiona prevelika pa ih je sram priznati u kakvim su govnima?
Zna li netko zašto u tablici RDG nema prethodnog razdoblja? Ili je pušiona prevelika pa ih je sram priznati u kakvim su govnima?
Ima u excel resultatima, ne znam što nisu stavili i u .pdf-u.
kako se cisti podcijenjeni ledo
Očito da su veliki igrači skužili da na tržištu ima puno boljih prilika od Leda stoga me niti malo ne čudi ovaj pad dionice.
Pa tko će investirati u Ledo kad sam Toda na EFZGu govori da će ugasiti proizvodnju?? I da će samo distribuirati uvozne smrzotine iz velecentra kraj Đakova [bye]
kako se cisti podcijenjeni ledo
Ako je to bilo čiščenje(podcjenjeno)što je bilo ovo danas [undecid]
Vaš link
Prema izvješću, -nekonsolidiranom – Ledo ima prihode 1,05 milijardi dinara. Znači konsolidirani prihod Leda bi bio duplo veći