Prije nešto manje od godinu dana oni kreteni iz Erste plavoga su se krcali Ledom na 7500 kn, a sada im nevalja.
Bila je jedna transakcija od 400 kom na 7400 kn cca 3mil kn što su oni velikodušno pokupili.
Pretpostavljam da će igra biti ista onaj što je prodao na 7400 kn će ponovno kupiti sada na 5300 kn pa će napumpati i prodati Erste plavome koji će to njrmu vratit ponovno na 5xxx kn !
Šta bi USKOK imao posla da malo pročešlja te fondove, bojim se da bi se trebao graditi Remetinec 2.
Možda to i nebi bilo loše ako bi Ingra gradila novi zatvor jer bi dionica malo skočila pa bi im minus bio manji pošto su se krcali na 400kn!
ja stavio 15 kom na kupnju…opet mi ledo ulazi u fokus
ja stavio 15 kom na kupnju…opet mi ledo ulazi u fokus
A svi mi dobro znamo ko ima nos [thumbsup] [thumbsup]
Prije nešto manje od godinu dana oni kreteni iz Erste plavoga su se krcali Ledom na 7500 kn, a sada im nevalja.
Bila je jedna transakcija od 400 kom na 7400 kn cca 3mil kn što su oni velikodušno pokupili.
Pretpostavljam da će igra biti ista onaj što je prodao na 7400 kn će ponovno kupiti sada na 5300 kn pa će napumpati i prodati Erste plavome koji će to njrmu vratit ponovno na 5xxx kn !
Šta bi USKOK imao posla da malo pročešlja te fondove, bojim se da bi se trebao graditi Remetinec 2.
Možda to i nebi bilo loše ako bi Ingra gradila novi zatvor jer bi dionica malo skočila pa bi im minus bio manji pošto su se krcali na 400kn!
Izgleda da je tebi antiša skroz pozlilo
Ti mora da si pobrkao loncice oko fondova
a ako vec kužiš što se zbiva…prilagodi se i zaradi pare [thumbsup]
Prošli put sam uz tvoje drukanje dobro prošao, ajmo opet na ringišpil, za početak oprezno [thumbsup]
Prošli put sam uz tvoje drukanje dobro prošao, ajmo opet na ringišpil, za početak oprezno [thumbsup]
Kolega loto
ako ste uvo uputili meni imam vam nesto za napisati
Ja ne drukam, ja iznosim cinjenice…
A ako vi cinjenice smatrate drukanjem, … [thumbsup]
Bez uvrede, ništa osobno, može se reći i reklama…činjenica je da vaše iznošenje činjenica i moje povođenje za njima meni do sada odgovara i zato zahvaljujem na vašem nesebičnom iznošenju u javnost.
@Delux
Bez uvrede, ništa osobno, može se reći i reklama…činjenica je da vaše iznošenje činjenica i moje povođenje za njima meni do sada odgovara i zato zahvaljujem na vašem nesebičnom iznošenju u javnost.
Nema frke kolega
svako dobro i sretno i uspješno trgovanje [thumbsup]
Kolega, možda griješim, ali mislim da to nije bio Erste Plavi već PBZ CO.
Ostalo više-manje stoji.
Kolega, možda griješim, ali mislim da to nije bio Erste Plavi već PBZ CO.
Ostalo više-manje stoji.
Da, bio je PBZ OMF, neznam zašto su mi ovi drugi lupeži bili u glavi! [wink]
Ledo – 2,77 % tko zna koliko ćemo danas zaroniti.
Ledo – 2,77 % tko zna koliko ćemo danas zaroniti.
Da, zaronili smo iznad vode, u plusu, nek se ovako nastavi svaki dan ja zadovoljan 🙂