LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I toda počeo štedjet na ljudima, svima plaće – 3%, a značajno povećao obim posla+

[undecid]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

opet prolaze paketi

Kolega DELUX, na koliko predvidjate dno ?

[/quote]
nista ja ne predviđam..
Ja znam kad je dno [wink]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

opet prolaze paketi

Kolega DELUX, na koliko predvidjate dno ?

[/quote]
nista ja ne predviđam..
Ja znam kad je dno [wink]
[/quote]

Pretvorio sam se u uho, oko…
🙂

Kolega ja sam samo iznio svoje mišljenje, pa ćemo vidjeti tko je u pravu?
Ledu će pasti prihodi u 2010. 40-50 %

Po mojim spoznajama, poslovanje je u prvom kvartalu značajno lošije i mislim da bi svatko oprezan trebao malo skratiti pozicije za svaki slučaj. No to su vaši novci, vi s njima možete raditi što vas volja.

Ja sam samo upozorio kolege koji još nisu ušli da pripaze da ne ostanu naguženi, za vas znam da ste već zaradili, pa se tu ne sekiram, ako malo i izgubiti nije greda.

Neću se više javljati na ovoj temi, već ću pričekati kvartalno izvješće, pa ćemo onda nastaviti raspravu….

pozdrav [bye]

Tek toliko da se podsjetimo što je ovaj pinokio pisao prije cca pola godine…

Naravno da je sve bilo krivo i netocno, iz ljubomore i zlobe…

LEDO, NAJBOLJA AGROKOROVA TVRTKA, u najgoroj godini za hrvatsko gospodarstvo, biljezi pad dobiti na polugodistu cca 4 %

Ledo u pola godine zaradio nevjerojatnih 68 milijuna kuna…

BRAVO TODORIĆ, BRAVO LEDO

Kakva tvrtka, kakva uprava, kakva smiješna cijena na burzi!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Zato će rezultati u trećem kvartalu zbog vrućina i povećanog broja turista biti još bolji. I eto nas opet u sred velike krize Ledo i dalje dobro zarađuje.

I opet se potvrđuje stara škola – veselite se padu cijena, da možete jeftino kupiti ovakvu vrijednost.

Ja po 100 put ponavljem :

Najbolje dionice su LEDO i JAMNICA

Po mojim spoznajama, poslovanje je u prvom kvartalu značajno lošije i mislim da bi svatko oprezan trebao malo skratiti pozicije za svaki slučaj. No to su vaši novci, vi s njima možete raditi što vas volja.

Ja sam samo upozorio kolege koji još nisu ušli da pripaze da ne ostanu naguženi, za vas znam da ste već zaradili, pa se tu ne sekiram, ako malo i izgubiti nije greda.

Neću se više javljati na ovoj temi, već ću pričekati kvartalno izvješće, pa ćemo onda nastaviti raspravu….

pozdrav [bye]

pa 4% pad dobiti,

LEDO, NAJBOLJA AGROKOROVA TVRTKA, u najgoroj godini za hrvatsko gospodarstvo, biljezi pad dobiti na polugodistu cca 4 %

[/quote]
Zašto bravo?
Pad prihoda 9,5% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Pad dobiti od samo 4% u odnosu na prošlu godinu je dobar rezultat.Ali pad nije rast i to nije bravo,
utoliko prije jer je u okvirima prosječnog pada u trgovini. Može stati,ali bravo nikako.
Rezultati prema očekivanju i cijena bi trebala ići dole.Ali mirovinac to brani pa će biti kako on
odluči.

pozdrav [bye]

pa 4% pad dobiti,

[/quote]
Zašto bravo?
Pad prihoda 9,5% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Pad dobiti od samo 4% u odnosu na prošlu godinu je dobar rezultat.Ali pad nije rast i to nije bravo,
utoliko prije jer je u okvirima prosječnog pada u trgovini. Može stati,ali bravo nikako.
Rezultati prema očekivanju i cijena bi trebala ići dole.Ali mirovinac to brani pa će biti kako on
odluči.
[/quote]
U potpunosti se slažem sve ovisi o mirovincu bez njega cijena već danas može na 5000 kao od šale. Bez obzira na mirovinca jer nikad se nezna do kad je spreman braniti cijenu , ja nikome nebih preporučio dionicu koja je potpuno nelikvidna na kojoj ima samo par dionica na kupnji. Bila ona ma kako dobra ali realno govoreći sad u vrijeme jeftinih dionica i sveopće krize Ledo je debelo precijenjena dionica.

Kod Leda i dalje situacija ovisi o mirovincu i njegovoj dobroj volji na kupnji nedovoljno dionica da bi se iskrcao samo jedan ozbiljan dioničar. Da dođe do većeg iskrcavanja na ovoj dionici moguć je najveći potop . Mislim da se svi pravi dioničari rješavaju ove debelo precijenjene nelikviduše i ulaze u likvidne dionice.

Kod Leda i dalje situacija ovisi o mirovincu i njegovoj dobroj volji na kupnji nedovoljno dionica da bi se iskrcao samo jedan ozbiljan dioničar. Da dođe do većeg iskrcavanja na ovoj dionici moguć je najveći potop . Mislim da se svi pravi dioničari rješavaju ove debelo precijenjene nelikviduše i ulaze u likvidne dionice.

Kod Leda se jedino jasno vidi da nema kupnje na ovim cijenama i da mora puno, puno niže ako hoće prodati.

Pokrenulo se i ovdje..mislim da je jasno da je jamio tko je jamio…od sada više keša za manje papira…živio Ledo [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Hvala prodavaču. Vrijeme če pokazati tko je bio u pravu. A ja već sad znam [thumbsup] [cool] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

New Report

Close