LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…koliko pratim, u zadnjih 2 miseca je na ovoj temi počelo pisati 20 ljudi sa dudom uz avatar, a od toga ih 19 konstatno druka da ledo mora pasti ispod 5000, a oni koji ne drukaju tako, NEOSNOVANO bez IKAKVOG SUVISLOG ARGUMENTA drukaju da ledo mora biti 10% skuplji od zvijezde, jer je zvijezda "brutalno" podcijenjena i slično, a jadni ledo se može tržit na 2 booka. Dajte se molim Vas sredite, pitajte starce za lovu, dignite margin i slično i odite kupovati podcijenjenu zvijezdu i tamo komentirajte njen moguć rast, fundamente i slično.

Zahvaljujem unaprijed.

pogledaj moj potpis pa će ti biti sve jasno tko i zašto ovdje odjednom toliko piše. forumaš "šef" prodao je LEDO na oko 6300 i onda je počeo…. isto radi i na THNK
inače, nemam LEDO iako je odlična kompanija….

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Do 5.000 kuna samo par dionica Leda na kupnji pogledajte i sami kome će prodaja i po koliko prodati sve svoje dionice pitanje je za milijun kuna.

Neznam tko bi kupio ovako besramno precijenjeni Ledo u odnosu na podcijenjenu Zvijezdu. Kupnja na Ledu 5.910,00 a na Zvijezdi 3.400,00 umalo da nije duplo manje a razlika je uvijek bila oko 10 % u korist Leda. Ovo sada je totalna nebuloza u odnosu na sadašnju cijenu Zvijezde Ledo bi trebao biti ispod 5.000,00 kuna.

Danas svakako treba baciti pogled na kupnju Leda izgleda prestrašno uvjerite se sami i ne nasjedajte lažima , uvijek provjerite.

DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split

Debelo je precijenjen ali baš zbog toga i totalno nelikvidan , danima nema trgovine i jako je loš izbor za držati u portfelju.

…koliko pratim, u zadnjih 2 miseca je na ovoj temi počelo pisati 20 ljudi sa dudom uz avatar, a od toga ih 19 konstatno druka da ledo mora pasti ispod 5000, a oni koji ne drukaju tako, NEOSNOVANO bez IKAKVOG SUVISLOG ARGUMENTA drukaju da ledo mora biti 10% skuplji od zvijezde, jer je zvijezda "brutalno" podcijenjena i slično, a jadni ledo se može tržit na 2 booka. Dajte se molim Vas sredite, pitajte starce za lovu, dignite margin i slično i odite kupovati podcijenjenu zvijezdu i tamo komentirajte njen moguć rast, fundamente i slično.

Zahvaljujem unaprijed.

pogledaj moj potpis pa će ti biti sve jasno tko i zašto ovdje odjednom toliko piše. forumaš "šef" prodao je LEDO na oko 6300 i onda je počeo…. isto radi i na THNK
inače, nemam LEDO iako je odlična kompanija….
[/quote]
Je je kako da ne , odlična dionica a samo 5 kupnji kaj to nema više zainteresiranih ili ? Kome budete prodavali ove dionice ?

DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split

Ledo pao tek – 4,13 % super se drži u odnosu na druge dionice.

Bolje se drži ali zato ima više mesa za short kad se uvede

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/agrokor-konzum%2c-ledo%2c-zvijezda-i-jamnica-jamci-za-kredit-tezak-352-milijuna-eura,82117.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/agrokor-konzum%2c-ledo%2c-zvijezda-i-jamnica-jamci-za-kredit-tezak-352-milijuna-eura,82117.html

A male dioničar nitko ne pita…
Baš me zanima da se netko od malih dioničara javi u Ledo d.d. da mu budu jamac za gradit, jel bi pristali?

LEDO je na granici potpore velikog BULLA, probije li 5600 dolje ovo će biti MASAKR kakav nitko do sada nije vidio.

26.11.2010 - Dan D

Bacite pogled na burzu blista kupnja Leda na samo 3.000 kuna , ovo je već jako vruće.

opet prolaze paketi

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

opet prolaze paketi

Kolega DELUX, na koliko predvidjate dno ?

New Report

Close