Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
O dividendi i dalje ništa ne znamo? [yawn]
Što vrijedi dividenda kad cijena dionice pada plus nije likvidna .
DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split
[/quote]
Kad joj dođe vrijeme, explodirat će. To je jedna od najboljih dionica na Burzi. A dividenda bi dobro došla, iako izgleda ništa od toga ove godine.
The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.
[/quote]
Kad joj dođe vrijeme, explodirat će. To je jedna od najboljih dionica na Burzi. A dividenda bi dobro došla, iako izgleda ništa od toga ove godine.
[/quote]
Ništa ove kao niti narednih godina a o debeloj precijenjenosti potpuno je nepotrebo govoriti onima koji to ne vide.
@ GazdaJozo
Možda ti ne vidiš ono što bi trebao vidjeti u vezi ove dionice. Zašto bi uopće svi trebali sve vidjeti? Pa tako i ti.
The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.
evo da obavijestim sve da sam radio kvantitativnu šort analizu i moram vam reći da je ovo jedan od najjačih kandidata za šort godine…. na koliko je ovo na 2 buka? ovo će bit pjesma…. ipak smo natrag u bear marketu a šta se radi u bear marketu? pada se ko kamenje…
Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........
Ringo,
mogoAo bi se složit šort godine!
KVALITETA JE NAJBOLJA PREPORUKA
NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE
Primjetih GAP na 115kn.
26.11.2010 - Dan D
Primjetih GAP na 115kn.
Do kuda bi mogao zaroniti Ledo u korekciji ?
DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split
Šort tisućljeća po mom mišlj.
Ne možeš promašiti, a ima i mesa, nije ovo neka sa par tisuća kuna, tu se može pbz-ofce izuti iz cipela, samo da dođe neki jaći strani fond.
A možda ima nutra i marginaša
jedino što me čvrsto veže uz tk je ova špagica od vodokotlića
KRAS,
Do kuda bi mogao zaroniti Ledo u korekciji ?
[/quote]
Po meni sigurno ispod 5.000 neznam što drugi predviđaju ali svakako kupnja je tanka.
Teorije koje su 50% vremena u pravu manje su ekonomične od bacanja novčića.